Jag är uppvuxen i Jönköping. Utbildade mig till ingenjör, men det var inte min grej.

Började jobba som musiklärare i väntan på att bli rockstjärna. Nu har jag övergett rockstjärnedrömmen och känner att det är det mediala jag vill utveckla så mycket som jag kan.  Men spelandet och musikskapandet är en nödvändighet för mig.

 Jag var mycket rädd för det här med ”spöken” när jag var yngre. Sen insåg jag att det var mycket humor och stor, kravlös kärlek på andra sidan. Då släppte mina rädslor, men jag har stor respekt för det. Men det ska man ju ha till alla, även till levande.

Nu har jag börjat ta emot enskilda klienter för att de kanske vill få kontakt med en avliden, eller för att få healing. Har seanser för mindre grupper och åker även ut och känner av hus. Jag spår inte framtiden, men det kan ju komma upp vad man bör tänka på inför kommande tider. Man kan ju aldrig garantera vem som kommer genom från andevärlden och vill säga något. Det kan jag inte bestämma, eftersom jag bara är ett redskap som andevärlden använder.

Det är oerhört spännande att få hålla på med detta, men det är ju på jorden vi lever och det är där vi verkar. Men tron på andevärlden är en stor trygghet för mig och hjälper mig varje dag.

Flyttade till Hökensås 1991, ca 15 km utanför Habo, gamla vägen mot Tidaholm.

Håller på att skapa ett arboretum, trädsamling, på gården. Träd och växter är viktiga för mig.

Så håller jag på med musik i olika former och skriver dikter och texter.