Köpvillkor

För att köpa produkter från Queen of the Road skall man vara över 18 år. Är man minderårig krävs målsmans tillstånd. Man samtycker samtidigt lagring av adressuppgifter.

Vid eventuell tvist kommer Queen of the Road följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning av vissa produkter. Läs under varje vara vilka storlekar som finns på vårt lager. Skulle leveranstiden bli längre än normal så skickas ett mail till dig. Kontakta oss om du vill annullera din order eller om du har frågor kring leveranstider etc. Om en vara inte finns inne kan detta innebära en försening i din beställning och om du då väljer att avbeställa så tas inga avgifter ut.

När vi tagit emot din beställning skickar vi en bekräftelse via e-post med information om din beställning och betalning ska ske inom tre dagar.

Om betalning inte är oss tillhanda inom 7 arbetsdagar från det att bekräftelsemail skickats makuleras beställningen automatiskt och ny beställning måste göras.

Normal leveranstid är 3 - 5 dagar men vid hög arbetsbelastning kan leveranstiden bli längre. Om en produkt har längre leveranstid meddelas detta genom e-post.

OBS!

Vi rekommenderar att alla tvättbara plagg ska tvättas före användning. Detta för att ej riskera att de färgar av sig vid användande. Alla färgade textiler kan torrfälla och färga av sig.

Du kan på baksidan av din brodyr hitta rester av ett brodyrpapper. Detta ska du inte försöka pilla bort före tvätt. Det kan orsaka att stygnen i brodyren drar sig.

Man ska tvätta sitt plagg och då det fortfarande är vått kan man pilla bort rester av pappret.

Samtliga priser är inklusive moms. Porto tillkommer.

Har du frågor angående produkter, beställning eller leverans kan du skicka ett mail till shop@queenoftheroad.se eller ringa på 08-653 67 60. Tänk på att inga beställningar tas emot per telefon.

Queen of the Road
QOTR Trading AB

Box 8156, 104 20 Stockholm
shop@queenoftheroad.se
08-653 67 60

Org.nummer: 556878-0141

Tillagd i varukorgen