Mariel nærmer seg verdenstoppen i alpint

Mariel Kufaas imponerte med to syvendeplasser i sitt første senior-NM.

Mariel Kufaas (17) kjørte sitt førte senior-NM i alpint forrige helg. Og tromsøjenta kan vise til sterke resultater i kamp mot utøvere som har vunnet verdenscuprenn i årets sesong, med tre topp ti-plasseringer i NM.

Hun ble nummer syv av de norske kjørerne, totalt nummer ti i konkurransen, i slalåm. Og i andre omgang var hun bare 1,7 sekunder bak vinner Nina Løseth, som vant verdenscuprenn i Santa Catarina i slalåm i januar i år.

I utfor ble hun også nummer syv av de norske, kun slått med 2,2 sekunder av vinner Ragnhild Mowinckel, som har flere topp ti-plasseringer i verdenscupen.

– Det var utrolig deilig å få igjen for all jobbinga! Det var kult å kjøre mot de som kjører i verdenscupen, og se hvordan man er mot dem. Det var ikke så mye opp som jeg kanskje hadde trodd. Det er små ting å endre på, sier Mariel Kufaas til Nordlys.

05.04.2016 18:45