Om oss

Trestokken Snekkerverksted ble startet i 1985.  I 2012 kjøpte vi en ledig industrihall på Storekvina i Kvinesdal og omorganiserte fra enkeltmannsforetak til  Trestokken Snekkerverksted AS.

Vareutvalget har vært gjennom en forandring i senere tid.  Opprinnelig ble det produsert hagemøbler, pynteklosser, verandaspiler og slikt i tillegg til enkelte tilfeldige oppdrag. 

I 2013 overtok vi produksjonen av hobbyartikler fra Hobbymax. Tidligere Misjonsentralen på Varhaug. Disse ble i hovedsak solgt til barneforeninger på bedehus i regi av Norsk Luthersk Misjonssamband.  Dette holder vi ved like, men satser i tillegg på å utvide kundespekteret, både til andre organisasjoner, aktivitetsentre og til private kunder.  Samtidig prøver vi å utvide vareutvalget.

I 2013 kjøpte vi også CNC maskiner.  Dette har gitt hos uante muligheter.  Vi produserer nå ting vi ikke klarte før, men også mere.  Maskinene står og går for det meste og hjelper oss å holde lageret oppe.

Utsmykking og søyler er nye produkter.

CNC-tjenester tilbyr vi nå også.  Mange kunder kommer med sine skisser over ting de ønsker laget, prototyper, høgtalere og mye mere.

Vi er godkjent opplæringsbedrift på CNC-produksjon. 

I 2018 planlegges en utvidelse, et CNC-senter.  Da vil vi sammen med Gallatin Snekkerverksted (se www.gallatin.no )  tilby opplæring i klasserom med demonstrasjonsmaskin samt salg av CNC-maskiner.

Vi samarbeider med Legacy Woodworking i Utah, USA.  https://lwmcnc.com/  Det spennende nå er at vi skal starte en monteringslinje og vil levere maskiner på vegne av dem i det europeiske markedet.

lagt til handlevogn