Chokladserien

Chokladserien är en svensk hud- och kroppsvård tillverkad i Jämtland av naturliga råvaror. Chokladserien har tre huvudingredienser, choklad, kaffe och havtorn. Det är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på råvarornas unika egenskaper.

Choklad Serien - tre60naturkosmetik

Choklad Serien är Tre60naturkosmetiks egna serie, som har växt fram genom många års erfarenhet inom hudvårdsbranschen. Med tiden har vi hittat  de där kombinationerna och metoderna som fungerar. Vi har lärt oss av effekter som uppstår när man minst anar det, och effekter som uteblir trots att det verkade så bra från början. Att sedan få samla alla dessa erfarenheter och skapa något eget och unikt är fantastiskt. Nu har vi vår egen serie som vi vet ger de effekter vi eftersträvar, samtidigt som vi har valt råvaror som värnar om både hälsan och miljön.

Choklad Serien tillverkas av en Svanenmärkt fabrik i jämtländska Föllinge. De har med sin kompetens och erfarenhet hjälpt oss att ta fram dessa fina produkter. Choklad Serien innehåller produkter som efterfrågas av både kunder och terapeuter. För att få arbeta med produkterna avsedda för terapeuter krävs först en utbildning hos oss eller en annan likvärdig utbildning. Vi har olika krav på utbildningsnivåer beroende på vilka och på vilket sätt produkterna ska användas.

Att arbeta med Choklad Seriens AHA-syra

Efter flera års arbete med Choklad Seriens produkter kände vi att det var dags att ta fram något nytt. Vi ville ha en verksam produkt med naturkosmetiskt innehåll som skulle ge önskade effekter utan att vara skadlig. Tillsamman med vår tillverkare började det två år långa arbetet med att ta fram det vi sökte. Efter flertalet tester hittade vi äntligen rätt.  Det är med stolthet vi idag kan visa upp vår fina AHA-syra. Det är en mild form av AHA vilket gör att den kan användas med mycket minimala risker. Vi söker inga snabba resultat utan förespråkar en skonsam behandling med ett hållbart och långsiktigt resultat. Men bara för att den är mild betyder det inte att den inte ger resultat.

Vi sätter säkerhet i fokus. Därför måste alla som arbetar med vår AHA-syra genomgå en utbildning. Med en grundutbildning kan du utföra behandlingar på det mildaste och enklaste sättet. Med mer djupgående utbildning och erfarenhet kan du sedan utveckla dina behandlingar.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen