TIETOTURVA

TIETOTURVA

1. Yleistä

Movetron.fi ja Tarhill Production Oy pitää tärkeänä käyttäjien yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen suojaamista. Tässä tietosuojalausunnossa selostetaan, miten Tarhill Production Oy käsittelee käyttäjän henkilökohtaisia tietoja hänen käyttäessään Movetron.fi -palvelua.

2. Henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaisia tietoja kerätään ja käsitellään verkkomyynnin mahdollistamiseksi ja tietoturvan parantamiseksi.

3. Tietojen käsittely

TarHill Production Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolain määräyksiä. Verkkokaupan asiakaskäyttäjät ovat rekisterissä, jonka rekisterinpitäjä on Tarhill Production Oy. Rekisteröityjä käyttäjätietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ne tallennetaan suojatulle palvelimelle, jolle ulkopuolisten pääsy estetään sekä ohjelmallisesti että fyysisesti. Tarhill Production Oy:n EU:ssa toimivat alihankkijat, jotka suorittavat sivustomme tekniseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä, voivat tarvita pääsyn henkilötietoja sisältävälle palvelimellemme. Kyseiset alihankkijat ovat vaitiolovelvollisia mahdollisesti tietoonsa saamien henkilötietojen osalta. Tarhill Production Oy alihankkijoineen voi käyttää keräämiään rekisteritietoja myös tutkiakseen ja/tai estääkseen laitonta toimintaa tai toimintaa, joka uhkaa Movetron.fi:a tahi vaarantaa sivustojemme toiminnan.

4. Tietojen luovutus

Movetron.fi tai Tarhill Production Oy ei myy eikä vuokraa tai muutoin luovuta käyttäjän rekisteröimiä henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille. Online-maksut verkkokauppaamme tapahtuvat kaikilta osiltaan yhteistyökumppanimme (Checkout) ja heidän web-palveluidensa kautta ja maksutapahtumaan liittyvät pakolliset ja välttämättömät tiedot antaa käyttäjä online-maksutapahtuman yhteydessä yhteistyökumppanillemme ja siltä osin pätevät tietosuojakäytännöt, jotka on kuvattu yhteistyökumppanimme web-sivuilla ja sellaisten tietojen tietosuojakäytännöstä vastaa vain ja ainoastaan yhteistyökumppanimme.TIE

31.3.2020 15.18
Lisätty ostoskoriin