KAUPAN JA MAKSUJEN EHDOT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Vaihto- ja palautus

Myönnämme kaikille tuotteillemme 14 päivän vaihto-/palautusoikeuden.

Aletuotteilla, alusvaatteilla, CD/DVD levyillä ja koruilla EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

6/2014 Lakimuutoksen mukaisesti asiakas vastaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista kustannuksista

Tuotetta palauttaessasi / vaihtaessasi, pakkaa tuote alkuperäiseen pakkaukseen, täytä palautusilmoitus ja pakkaa se lähetyksen mukaan ja lähetä se osoitteeseen Tarhill Production Oy, Tervasmäentie 18, 63300 ALAVUS.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Emme korvaa tuotteita jos ne ovat likaantuneet (esim. eläinten karvoja) tai ovat vahingoittuneet sovituksessa. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme movetronoffical@gmail.com

Suosittelemme, että pakettia noudettaessa tarkistat sen kunnon postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli tilattu/tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti vahinkoilmoitus.

EMME VASTAA POSTIN VAHINGOITTAMISTA LÄHETYKSISTÄ!

MAKSUEHDOT

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa.

Paytrail on suomalainen maksulaitos. Olemme osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

Paytrailille on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay-sertifikaatti.

Patrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lisätty ostoskoriin