Velkommen til Skytesenteret!

Skytesenteret er en automatisert skytebane, der man kan komme for å skyte når det passer en selv. 

Skyting er en hobby og lidenskap som krever tilgang til en skytebane. Problemet i en travel hverdag, der man er avhengig av faste oppsatte skytetider,  er det at man ikke får dyrket hobbyen sin så mye som man ønsker. Enten det er for å skyte i konkurranser eller fordi man ønsker å trene til jakt. Uansett hva som er grunnen til at man ønsker å skyte så er det trening og repetisjon som gjør oss til bedre skyttere, 

Det er akkurat det vi ønsker å tilby våre medlemmer, muligheten til å bli bedre skyttere. I tillegg så er det en beroligende og avlastende hobby til tross for smell og kruttrøyk. Man kobler av samtidig som man får skjerpet sansene sine.

Ta kontakt for medlemskap her

Se neste kursdato her

Medlemskapet koster kun 2250 kr pr år og gir deg tilgang til banene hver dag fra kl 0800 til 2100. Eneste unntaket er på klubbenes treningskvelder samt fastsatte arrangement på anlegget. Medlemskapet inkluderer også oppskyting til storvilprøven, rabattavtaler hos Interjakt på Ålgård samt andre tidsbegrensede og spesielle tilbud. Se noen av tilbudene her! På de digitale skivene på riflebanen så betaler man 3,50 kr pr treff. Dette er for å dekke inn vedlikeholdskosten på skivene.  Man kjøper seg skuddkort i ønsket valør som teller ned etter hvert som man treffer blinken.

Man har også familiemedlemskap som gir de samme mulighetene som hovedmedlemskapet. Dette koster kun 650 kr pr år.

For å bli medlem så må man ha godkjent våpenkort til den banen man skal bruke. For pistolskyttere så kreves det også medlemskap i en skytterklubb for den aktuelle grenen. Man må også gjennomføre et sikkerhetskurs for å kunne komme å gå når det passer en selv. Hvis familiemedlemmet oppfyller de samme kravene som hovedmedlemmet så vil de kunne benytte seg av anlegget på samme måte. Hvis ikke kan de være med hovedmedlemmet så mye de ønsker,.

Åpningstider

Åpent for medlemmer hver dag fra 0800 til 2100

Åpent for besøkende  på riflebanen mandager og onsdager fra 1800 til 2000 
Vi har også åpent for alle  på tirsdager og torsdager fra 10-12  ut juni 2024

Klubbdager

SRJFF har treningskvelder på riflebanen mandager og onsdager fra 1800 til 2000 

SPK      har treningskvelder mandager fra 1600 til 2100

S-SSL  har treningskvelder tirsdager fra 1600 til 2100