Velkommen!

Skips og Båtutstyr as har vært Drammens båtutstyrsbutikk siden 1949.

Skips & Båtutstyr har alltid vært drevet av båtfolk og for båtfolk, vi har god oversik om hva som finnes av utstyr til din båt

Skips & Båtustyr er ikke kjedetilknyttet men leverer båtutstyr fra alle de kjente leverandørene. Skips & Båtutstyr importerer og leverer fra utenlandske leverandører som f.eks. Davey i England.

Skips & Båtustyr forhander kjente merker som for eksempel; Rylard, Hempel og Epifanes på maling og lakk.

Skips & Båtustyr fører også produkter fra Flak og Watski, pluss mange fler.

Skips & Båtustyr leverer også ditt opplagsutstyr fra Ilas og Norena (OPI) innenfor Drammen, Hurum og Sande område om du ønsker.

Skips & Båtustyr er også forhandler av Vetus motorer.

Har du et båt prosjekt på gang? Ta kontakt så er vi behjelpelig med både kunnskap og og utstyr.

Skips & Båtustyr har knyttet til oss et nettverk av båtkyndige firmaer og personer innenfor elektrisk, motor, plast og treverk som kan ta på seg oppdrag.

ENSYTRON

FJERNER DIESELDYR FRA TANKEN

Dersom du allerede er angrepet av dieseldyr er det ikke nok bare å fjerne vannet. Det er viktig å få fjernet slammet som ligger på tanken da dette kan medføre driftsforstyrrelser og motorstans. Dieselslammet har også en korroderende effekt på drivstoffpumper og dyser, og kan derfor medføre kostbare reparasjoner og vedlikehold.

Enzymene i Enzytron vil bryte ned den organiske massen (dieselslammet) til mikroskopiske partikler som forsvinner ut i forbrenningsprosessen.

Det finnes ulike midler som dreper, men ikke fjerner, dieseldyr. Disse midlene inneholder biocider (giftstoffer), som dieseldyrene på sikt kan utvikle resistens mot.

Enzytron er ikke et biocid, men består av naturlige enzymer. Dieseldyrene kan derfor ikke  utvikle resistens mot behandlingen.

Pris :

125ml  kr: 

500ml  kr:

Varer på tilbud

  • Koøye telys holder fra Delite Pris kr: 428,-
  • Wallpipe fra Deilite Pris kr: 1095,-
  • Har 2 stk 1852 Flytedresser som vi selger ut billig. 1 stk XL 90-100kg 1 stk XXl 100+ kg Kun kr 995 pr stk Veil pris er kr 1814

Kontroll og service av oppblåsbare redningsvester hjelper vi gjerne til med.

Vi forhandler Høveling GOLDEN TEAK

Owatrol C.I.P har vi på lager