Välkommen till Redovisningsbyrån Tranan AB

Vår affärsidé är att sköta bokföring, bokslut, skatt och annan administration åt företagare. När vi sköter ekonomifunktionen kan företagaren själv frigöra tid som kan läggas på det han eller hon är bäst på; sin verksamhet. 

Vi är auktoriserade av Srf konsulternas förbund vilket är en branschorganisation som ställer krav på sina ledamöter vad gäller rutiner, kompetens och kontinuerlig vidareutbildning. Detta innebär att byrån följer REX - Svensk standard för redovisningsuppdrag. Förutom att vi är Auktoriserade redovisningskonsulter är vi också Certifierade Affärsrådgivare via Srf.

Även vår byrå arbetar med digitalisering och automatisering. Vi tar kliv framåt vad gäller teknisk utveckling och digitala arbetssätt. Detta samtidigt som vi fortsätter vara en byrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet.

Nyheter från Srf konsulterna

Nyheter från Redovisningsbyrån Tranan

 • Tillbaka från sommarens ledighet

  Tillbaka från sommarens ledighet

  Nu är kontoret öppet igen och vi jobbar på med höstens arbete. Elstöd måste sökas före 25 september, momsredovisningar, arbetsgivardeklarationer och bokslut ska göras ...

  2023-08-10 13:43
 • Redovisningskonsultens dag

  Redovisningskonsultens dag

  Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Redovisningskonsultens dag! I år firar vi med lunch på Gästgivaregården i Ljungby. #redovisningskonsultensdag #srfkonsulterna

  Läs mer…
  2023-06-16 13:49
 • Deklarationsinlämning idag, firande imorgon

  Deklarationsinlämning idag, firande imorgon

  Så här glad är Anette när sista deklarationen för säsongen är signerad hos skatteverket. Idag blir det dock bara försiktigt firande. Imorgon tar vi igen det på Redovisningskonsultens dag.

  Numera lämnas allt in elektroniskt men vi skriver ändå ett brev till skatteverket där vi redogör för hur vi hanterat deklarationerna i vårt byråanstånd.

  2023-06-15 13:41

Fler nyheter