Välkommen!

Vår affärsidé är att sköta bokföring, bokslut, skatt och annan administration åt företagare. När vi sköter ekonomifunktionen kan företagaren själv frigöra tid som kan läggas på det han eller hon är bäst på; sin verksamhet. Med låga fasta kostnader och vår erfarenhet av småföretagande kan vi hålla en god service till rimlig kostnad.

Vi, det vill säga Anette Björkheim och Marie Olofsson, startade Redovisningsbyrån Tranan AB 1997 efter erfarenheter av arbete på revisionsbyrå samt högskolestudier. Efter hand har antalet kunder och medarbetare vuxit. Vi är nu sex redovisningskonsulter som sköter drygt 200 olika uppdrag.

I dessa tider av digitalisering och automatisering tar Redovisningsbyrån Tranan AB kliv framåt vad gäller teknisk utveckling och digitala arbetssätt. Detta samtidigt som vi fortsätter vara en byrå med personligt engagemang, god service och hög kvalitet.

Nyheter från Redovisningsbyrån Tranan

 • Elen är tillbaka och vi också

  Elen är tillbaka och vi också

  Vi har nu el på kontoret igen efter förmiddagens avbrott. Kontoret är öppet igen i eftermiddag (9/10) mellan 14 och 16.

  2019-10-09 13:41
 • Tillfälligt stängt pga elproblem

  Tillfälligt stängt pga elproblem

  Idag 9/10 har vi problem med elen på kontoret. Vi har därför stängt ner och gått hem tillfälligt. Om du tänkt lämna underlag går det bra att använda inkastet i dörren. Vi hoppas att det ska ordna sig under dagen. 

  2019-10-09 11:35
 • Redovisningskonsult

  Redovisningskonsult

  Vi söker dig som vill arbeta med bokföring, bokslut, deklarationer och rådgivning för småföretag.

  Läs mer…
  2019-09-11 15:12

Fler nyheter