KOTITARVEMYLLYT SUORAAN MAAHANTUOJALTA

Myllyn voit tilata sähköpostitse, toimitus postilla tai nouto varastoltamme Keturinkyläntie 132

Meiltä myös myllyvalmiit luomu viljat.
Spelt, Vehnä, Kaura, Ohra, Ruis.

Tuomme maahan laadukkaita Itävallassa valmistettuja Komo keittiömyllyjä.

Myllyillä 12vuoden takuu.

Myllyllä jauhat juuri tarvitsemasi määrän tuoretta jauhoa, säädettävissä olevalla karkeudella.

Fidibus Duet100

Kivimylly ja hiutale puristin samassa koneessa.

Moottoriteho 360 wattia, jauhaa 100 grammaa vehnää minuutissa. Soveltuu pehmeille ja koville viljoille sekä mausteille, palkokasveille ja kahville. Täydellinen 3-5 hengen kotitaloudelle.

570€

Fidibus Medium

Moottoriteho 360 wattia, jauhaa 100 grammaa vehnää minuutissa. Soveltuu pehmeille ja koville viljoille sekä mausteille, palkokasveille ja kahville. Täydellinen 3-5 hengen kotitaloudelle

320€

PK1

Varustettu teollisuusmoottorilla jonka teho 360 wattia, jauhaa 100 grammaa vehnää minuutissa. Soveltuu pehmeille ja koville viljoille sekä mausteille, palkokasveille ja kahville. Täydellinen 3–5 hengen kotitaloudelle.

350€

Fidibus 21

Pieni mutta mukava! FIDIBUS 21 -mylly on vain 32 cm korkea ja voi kilpailla suorituskyvyn suhteen helposti erittäin suurten viljamyllyjen kanssa. Täydellinen 1-2 hengen talouteen.

250 watin moottorin teho. Sopii pehmeille viljoille (kuten vehnä, speltti, ruis, kaura, ohra, jne.) Ja mausteille. Jauhaa 100 grammaa vehnää minuutissa, karkeammalla säädöllä. Säiliön tilavuus: 850 g (vehnä).

275€

Flicfloc

Rakastatko kaurahiutaleita? Me myös! Ja koska vastapuristetussa kaurahiutaleessa on huomattavasti enemmän ravintoaineita ja maistuu paremmin, voit valmistaa ne itse.

135€