Neoderman tuotteet

Neoderma – Kauneutta luonnosta
Jo muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat kehittäneet menetelmiä kauneudenhoitoon,puhdistautumiseen, parantamiseen, ja virkistäytymiseen hoitamalla itseään erilaisilla kasveilla ja öljyillä. He käyttivät "luonnon lahjoja" uutteina aromaattisista kukista, lehdistä, siemenistä, yrteistä, puista, juurista ja pihkasta. Näiden alkuperäisten, luonnollisten raaka-aineiden on todettu toimivan harmoniassa ihmiskehon kanssa, sekä edesauttavan niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Muinaiset Roomalaiset käyttivät myös kuumien lähteiden voimaa, joissa on ravinteikkaita suoloja sekä runsaasti mineraaleja, kohottamaan fyysistä-, henkistä- sekä mielen tasa-painoa. "Salus per aqua", maaginen, uskonnollista kokemusta lähentelevä seremonia,jossa ylistetään veden voimaa upottautumalla veden alle tai valelemalla keho vedellä.

Ikivanhoja viisauksia kuunnellen tarjoamme sinulle korkealaatuista, luonnon hoitaviin aineisiin pohjautuvia Neoderman ihon- ja vartalonhoito tuotteita. Ne ovat puhtaita ja hellävaraisia, ilman kemiallisia tuoksuja ja väriaineita. Ne puhdistavat, parantavat sekä nuorentavat ihokudosta. Neoderman tuotteet stimuloivat uuden ihosolukon muodostusta ja ehkäisevät sekä suojaavat ihoärsytyksiltä. Luonnolliset, huikean tuoksuiset aromaattiset öljyt herättävät aistit voimakkaaseen elinvoimaisuuden sekä hyvinvoinnin tunteeseen.

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi. Tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Lue lisää tuotteista Neoderman kansainvälisiltä sivuilta. 

PUHDISTUS Twin Lotion, 200ml kaikille ihotyypeille

Kaksi yhdessä hoitotuote, suunniteltu erityisesti kiireisille ihmisille.

Neo- White Cream + Neo-White serum + Neo-White Mask

Edulliseen yhteishintaan Neo- White Cream +Neo-White serum + Neo White Mask

Lisätty ostoskoriin