Vt 2021

Information till vårdnadshavare om SKAPARVERKSTADEN för barn & ungdomar i låg- och mellanstadiet på Framnäs Atelje´ i Kinna.

Även denna termin har vi två olika grupper och efter att p.g.a pandemin skjutit upp start så kan vi

Komma igång  v 6 10 feb och håller på till v 19, 12 maj.

En grupp träffas jämna veckor och en annan grupp träffas ojämna veckor. Barngrupperna får 7 ggr var. (vi träffas även på loven) Vi har utökat tiden igen och startar kl 17.00 och slutar 19.00, i mitten kommer vi att bjuda på en frukt.

Vi fortsätter ta hänsyn till varandra och tvättar händerna det första vi gör när vi kommer upp till ateljén, håller avstånd och stannar hemma vid förkylningssymptom!

Terminen är som vanligt en mix av olika aktiviteter med olika ledare. Ledaren är ansvarig för aktiviteten och får hjälp av en assistent. Om du som vuxen är med ditt barn får du gärna hjälpa till om du vill. Det är bra om barnet har oömma kläder. Vi samarbetar med projektet "Skimmer och härvor i Viskans vatten och marker" som drivs av Theo Ågren och Thomas Laurien. Marks Konstgrafiska Verkstad är en samarbetspartner i projektet. Grundtanken är att vi går i dialog med Viskan själv och dess alla invånare stora som små, väsen och varelser som finns i både fantasi och verklighet. Är du intresserad att läsa mer om projektet kan du gå in på www.skimmerochharvor.net

Anmälan, medlemskap och avgift. Anmälan sker i förväg. Vi vill gärna att Skaparverksta´n ska vara möjlig för alla. Därför är den gratis för medlemmar. Annars kostar det 50 kr/gång. Avgiften faktureras av vår kassör vid terminens slut. Medlemsavgift är 150 kr för barn eller vuxen. Vill fler i familjen vara medlemmar så gäller familjemedlemskap: 50 kr/ytterligare person. Uppgifter på barnet lämnas på en blankett du fyller i första gången. Den finns på Framnäs eller på hemsidan. Inbetalning sker via internet, en talong finns också på Framnäs eller på hemsidan.                

OBS meddela barnets namn när du betalar via internet.

För vuxna har vi grafikkurs och öppen verkstad regelbundet.

Kolla gärna på www.mkv.nu eller facebook, sök Marks konstgrafiska verkstad.

Vi annonserar i Markbladet och informerar varje vecka i Föreningskalendern i MB. 

Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss med alla uppgifter så vänligen fyll i nedan och ta med nästa gång. 

Vi vill ha aktuella uppgifter varje termin.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.