Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Information till vårdnadshavare om SKAPARVERKSTADEN för barn & ungdomar i låg och mellanstadiet

2018

Information till vårdnadshavare om SKAPARVERKSTADEN för barn & ungdomar i låg och mellanstadiet onsdagar kl. 16.30 -18.30

Framnäs Ateljé i Kinna

Vårterminen startar v 4, 24/1 och pågår t.om v 17, 25/4 med uppehåll v 7 och 14.

Terminen är som vanligt en mix av olika aktiviteter med olika ledare.

Årets tema är hav, sjö och vatten. Det är ett brett tema som kan inspirera och variera på många olika sätt. Ledaren är ansvarig för aktiviteten och får hjälp av en assistent. Om du som vuxen är med ditt barn får du gärna hjälpa till också om det behövs.

Varje gång har vi en liten fika.

Vi bjuder på frukt & grönsaker samt saft och vatten. Barnen ska alltså inte ha med sig egen fika.

Medlemskap och avgift. 

Vi vill gärna att Skaparverksta´n ska vara möjlig för alla. Därför är den gratis för medlemmar. Annars kostar det 50 kr/gång. Avgiften faktureras av vår kassör vid terminens slut. Medlemsavgift är 150 kr för barn eller vuxen. Vill fler i familjen vara medlemmar så gäller familjemedlemskap: 50 kr/ytterligare person. Anmälan och inbetalning sker via en talong som finns på Framnäs eller så hittar du info på hemsidan.  OBS meddela barnets namn när du betalar via internet.

För vuxna har vi grafikkurs, kroki ,målning och öppen verkstad regelbundet. Förutom det flera andra kurser.

Följ oss gärna på www.mkv.nu eller facebook sök Marks konstgrafiska verkstad. Vi annonserar i Markbladet och regelbundet i Föreningskalendern i samma tidning.

Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss med alla uppgifter så vänligen fyll i nedan och ta med nästa gång.  Vi vill ha aktuella uppgifter varje termin.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.