Beställ ditt ekologiskt närproducerade kött hos oss

Först och främst vill vi tack dig för att du väljer att handla av oss på Malma Gård!

Din beställning är bindande och hämtning av varor sker på gården efter överenskommelse.

Ingen betalning sker för ens vi överenskommit upphämtning. Detta pga att varorna varierar så mycket i vikt och priset du får i kassan kommer att korrigeras.

Alla produkter som finns i lager uppdateras löpande och vi försöker att se till att lagersaldot stämmer. Dock kan det vara så att din beställning kan komma att uppdateras då någon produkt är slut i vårt fryslager. Om det skulle vara så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Alla våra varor i butiken är frysvaror. Skulle det vara något du saknar i vårat produktutbud, tveka inte att höra av dig för vi brukar kunna lösa det mesta.

Djuren är födda och uppväxta i bästa tänkbara miljö på vår gård ute på Malma. Gården liggen på Värmdö, Stockholma skärgård och alla våra djur har vuxit upp på naturbete runt om gården.

Vi som har tagit hand om djuren heter Maria och Anders Wågberg, tillsammans med vår fantastiska personal.

COVID-19 INFORMATION

Vi ser till att följa rekommendationerna vad gällande Covid-19. För att säkerställa allas säkerhet har vi nu bestämt ett maxantal på personer i butiken.

Därför får det från och med nu endast vara 1 sällskap om max 2 personer i lokalen samtidigt.

Ser du att det är kunder i lokalen ber vi dig att vänta utanför tills dess att sällskapet lämnat butiken.

Vi ser alltid till att desinficera handtag och kortterminalen efter varje kund. Vi erbjuder också betalning med swish vilket blir helt kontaktfritt för den som önskar.

Vi är certifierade:

EU-Ekologiskt, Svenskt IP Sigill NÖT och Svenskt IP Sigill LAMM.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)