Bakgrunn og historikk:

Litt om meg:

Jeg har vært driller i mange år. "Synlig bevis" fra mitt første år finner du til venstre for teksten. Starten var i Larvik skolekors hvor jeg var utøver i mange år. I løpet av ungdomskolen begynte jeg som instruktør ved siden av å fortsette som utøver i samme korps. De siste årene i skolekorpset var jeg også tamburmajor.

I løpet av videregående begynte jeg i Halsen ungdomskorps hvor jeg var tamburmajor for et stort og flott voksenkorps i 15 år. Jeg har vært instruktør i flere korps, ved et dansestudio og jeg har også holdt noen drillkurs i regi av NMF. Via NMF Vestfold har jeg vært med på å ta initiativ til og starte Skjærgårdsdrill, og i noen år hadde jeg også et verv som drillkonsulent i NMF Viken (nå NMF Øst). Da hadde jeg blant annet ansvar for å organisere Østlandsmesterskapet. I tillegg har jeg fått reise med landslaget til flere EM og VM utenlands.

Etterhvert som troppene "mine" deltok på konkurranser oppsto det et stadig større behov for utstyr utover drillstaver og uniformer. Internett lettet kommunikasjon på tvers av landegrenser. Jeg begynte å surfe etter utstyr til "mine", og fant etterhvert en leverandør i USA som tilbød utstyr "mine" trengte. Dette var i slutten av 2003. Min første prøvebestilling var en fantastisk kul lysstav som brukte batteri. Denne ble populær og flere ønsket lik stav.

Det var slik Lises drill & dans tok gradvis form. Først bestilte jeg noen staver til drillvenner, men i løpet av 2004 modnet tanken om å starte opp en bedrift selv, da jeg så at det var et behov for utstyr i miljøet. Bedriften ble stiftet i januar 2005, og ble godt tatt i mot.  

I mai 2005 stilte jeg for første gang nærvøst opp i Ibsenhuset, på Drilliaden, med varene mine. Å delta på en konkurranse på den måten var både hyggelig og spennende. Det ga mersmak. Når jeg ble tvillingmamma var det ikke lengre tid til å være konkurranseinstruktør, men på grunn av butikken hadde jeg fortsatt en fot innenfor drillmiljøet. Det har blitt mange turer hit og dit i Norge med bil og fly for å delta på ulike konkurranser. EM Majorettes og VM Twirling på Lillehammer var også utrolig morsomt å få delta med butikken på.

I løpet av årene har leverandører kommet og gått. Det har vært en voldsom utvikling i sporten, og det er så gøy å få være med på ferden. Takket være dere kunder som gir meg tilbakemeldinger på hva dere trenger og liker opplever jeg stort sett å klare å tilby relevante produkter. Jeg setter veldig stor pris på alle gode samtaler i butikken, på telefon og på konkurranser. Fortsett å komme med innspill og ønsker. 

Tusen takk til alle som viser meg tilliten ved å handle hos meg. Gleder meg til fortsettelsen!

lagt til handlevogn