Köpvillkor för Sveriges Lions Club Supplies

PRISER
Alla priser i katalogen är angivna inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten till att göra prishöjningar på grund av höjda inköpspriser.

FRAKT
Varorna levereras normalt med Posten. Var vänlig uppge ditt mobilnummer i de fall leveransen måste skickas som paket. Posten skickar ett SMS till mobilnumret som har uppgivits i samband med beställningen för att meddela leveransen. En avgift på 25 kr debiteras av Posten som vi måste debitera dig om en papersavi önskas istället.

BETALNING
Klubben faktureras och fakturan skickas med i försändelsen eller skickas via e-post till klubbkassören.

RESTNOTERINGAR
Vi restnoterar inga varor. Varor som är slut måste beställas på nytt.
 
BYTESRÄTT/RETURRÄTT
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Varan skall i så fall returneras i nyskick och i originalförpackning. Fakturan skall bifogas. Återbetalning sker till klubbens bankgiro/plusgiro, men returfrakten står klubben själv för. Undantag från ovanstående gäller för alla varor som vi beställer hem speciellt på kundens önskemål och på varor som graverats eller tryckts. Dessa kan alltså inte bytas eller returneras.

Om du vill returnera/byta en vara till oss måste du kontakta oss först via e-post eller telefon:
supplies@lions.se    08-744 59 00
 
REKLAMATIONER
Om en vara är felaktig eller skadad skall du reklamera den till oss. Kontakta oss först via e-post eller telefon. Skicka därefter tillbaka varan i originalförpackning tillsammans med en kopia på fakturan och anvisningar om du vill byta varan eller ha pengarna tillbaka. OBS! Vid transportskada skall denna reklameras till transportören. Vid godkänd reklamation betalas dina utlägg av oss. Tvist om reklamation hänvisas i förekommande fall till Allmänna Reklamationsnämnden.

VARUPROVER
Skicka gärna efter varuprov om du känner dig osäker på till exempel storlek på tröjor eller passform på kepsar. Kom dock ihåg att frakten till klubben och eventuell returfrakt till oss måste klubben stå för. Endast varuprover i oanvänt skick och i  kan returneras. Innan retur sker skall sådan ha godkänts av Lions kontor.


PERSONUPPGIFTSLAGEN
När du beställer varor eller katalog av oss ger du oss samtidigt din tillåtelse att spara ditt namn, din adress och ditt telefonnummer i vår databas tillsammans med uppgifter om vad du har handlat. Du kan när som helst, via ett skriftligt besked till oss, få dina uppgifter borttagna.

Tillagd i varukorgen