RCH ONDA RCH ONDA RCH ONDA RCH ONDA RCH ONDA RCH ONDA

RCH ONDA lättskött kassaregister med upp till 10 varugruppstangenter. Vattenskyddad tangentbord. Utrustad med kassördisplay och hunddisplay. Kvittoprinter 57mm bredd. MMC kort som sparar alla kvittoinslag, dagrapporter. Alla rapporter sparas för senare utskrift  av dagrapporter, elektroniskt journal med alla kvitton. Kan utrustas med liten eller stort kassalåda.

Casio S400 kassaregister Casio S400 kassaregister Casio S400 kassaregister Casio S400 kassaregister Casio S400 kassaregister Casio S 400 kassaregister

Casio kassaregister visar bild på CASIO SE-S400 med inbyggd kunddisplay stor LCD display med 10 raders smaragdgrön bakgrund. Finns med liten eller stor kassalåda. Tangentbord med 25 st upphöjda tangenter. Möjlighet till grafisk logga. Kvittoprinter med snabbladdning bredd 58mm.

Kassakopplad betalterminal från NETS möjligt.

Kassapaket komplett med betalterminal 407:-/ månad

Kassadatorn som ingår i paketet har en har en 15”-touch screen, kraftfull processor samt 4GB ramminne. Skärmen är gjord för att stå emot både fukt och smuts och paketet passar därför extra bra i lite tuffare miljöer, såsom restaurangmiljö eller vissa typer av butiker. Den smidiga kortterminalen och inlösenavtalet som ingår i paketet gör det enkelt att ta betalt med kort till låg avgift. Du behöver inga extra avtal med din bank, och pengarna kommer direkt in på ditt bankkonto. Kassan har ett lättskött program och arbetet med tydliga snabbknappar flyter på snabbt och smidigt. Jobba med streckkodsläsare, sök artiklar direkt i kassan och placera ut snabbknappar som du själv önskar. Touchsystemet fungerar i flera lager, så att du kan ha en knapp för t.ex. Grönsaker och därefter en knapp för varje typ av grönsak, något som gör det enkelt att hitta rätt artikel även vid ett stort artikelregister.

Vi rekommenderar att alla våra kassapaket körs med fast internet (så som fiber eller adsl), då mobilnätet ibland inte räcker till för kortterminaler och molnbaserade kontrollenheter.

Med kassasystemet 220 får du ett komplett kassasystem med allt du behöver för att köra igång.

Star TSP143 är en av världens mest populära kvittoskrivare

Kvittoskrivaren levereras komplett med inbyggd nätadapter, nätkabel, USB-kabel, väggfäste och CD-skiva med svenska drivrutiner anpassade för kassalagen. Leverans med kvittorullar. Pris för komplett kassasystem med kortterminal 407:-/ månad 36 månader. Supportkostnad för kassasystemet inklusive kortterminal  449:-. Uppläggningskostnad 550:- Alla priser ex moms. Kassasystemet levereras komplett med programmering, demo av kassan, anmälan Skatteverket samt manual med andra ord helt driftklar.

Kassaregister inlagd i IPAD surfplatta med kontrollenhet i molnet och med kvittoprinter och kortterminal. Betalsätt kontant, kort samt swish.Att ha låga avgifter för betalningslösningar är mycket mer viktigt än du kan tro. Jämför du 0,99 % i avgift med 1,85 % och säljer för 50 000 kr per månad så betalar du 5 160 kr mer i rena avgiftspengar på bara ett år. Säljer du för mer så ökar skillnaden. Avgifterna ska du betala med vinsten på det du säljer så att hålla dessa nere gör att du får mer pengar kvar.Ingen startkostnad eller bindningstid. Gratis integration mot Visma och Fortnox. POS är en app för iPad som alla kan använda. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av kassasystem utan kan enkelt komma igång med din försäljning från dag 1.