— Klostergårdens Cykelgym —

- ett gym där din egen privata cykel är ditt gym, oavsett om du cyklar elcykel, mtb eller racer -

Om du tar hand om kroppen genom att cykla, så tar vi hand om din cykel åt dig

Medlemskap Brons

För dig som cyklar ofta men inte alltid

Medlemskap Silver

För dig som cykelpendlar

Medlemskap Guld

För dig som ALLTID cyklar

* cykling räknas som friskvård enligt skatteverket, så även gym. För motionsaktiviteter och gymkort som arbetsgivaren bestämmer och betalar för ryms kostnaden för ett vanligt årskort på gym inom definitionen för enklare slag och mindre värde. Om det överstiger 5000 kr så räknas det som en skattebelagd förmån. Detta kallas för Personalvårdsförmån, dvs din arbetsgivare kan uppmuntra att du rör dig fysiskt genom att ekonomiskt bidra till olika typer av motionsformer.

Alla våra typer av medlemskap innefattas av reglerna kring personalvårdsförmån, motion och friskvårdsbidrag, dvs du kan lämna in kvitto på ditt medlemskap hos oss till din arbetsgivare och få tillbaka dina pengar via din löneutbetalning. Olika arbetsgivare har olika regler för hur mycket pengar de beviljar varje anställd i friskvårdsbidrag. Mer om Skatteverkets regler för personalvårdsförmån och friskvårdsbidrag kan ni läsa här.

** Medlemskapet i vårt Cykelgym är uppdelat i en träningsavgift och en medlemsavgift, där medlemsavgiften alltid är 99 kr. Den service du erbjuds som medlem korrelerar med hur hängiven du är din träning. Om du tar hand om din kropp så tar vi hand om din cykel. Medlemskapet är giltigt ett år från inköp och kan nyttjas av en ( 1 ) person och till högst 2 olika cyklar (ramnummer kan komma att noteras vid service).