Välkommen!

Till vår nya websida, vi hoppas ni blir nöjda med vår sida, samt våra nya produkter!

Vi är ett produktutvecklingsföretag som specialiserar sig på kundanpassad elektronik och mjukvara. Vårt uppdrag är att engagera affärsmöjligheter i global skala med elektroniska tekniktjänster för alla typer av produktkoncept. Våra rötter ligger djupt inom fordonsindustrin och informationsteknologi från varje hörn av Sverige. 

Vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp hos oss. Det är inte varje dag man har förmånen att bidra till en bättre framtid. När du använder vår laddstation så bidrar du inte bara till att förändra bilmarknaden men du föregår också med fint exempel genom att använda ett grönt och miljövänligt alternativ till oljeindustrin. Tack! 

VD David Lindgren
info@ithing.se

Länk till nätbutik.

Nyheter

Lastbalansering Lastbalansering Lastbalansering Lastbalansering Lastbalansering Lastbalansering

När du laddar bilen finns det risk att huvudsäkringen inte räcker till, eller du vill ej uppdatera till en högre säkring bara för att koppla in elbilsladdare så kan du använda nErgy att styra bilens begärda laddning. Vår smarta styrning har koll på husets förbrukning och styr sedan bilen förbrukning. Denna produkt passar att eftermontera på alla dagens elbilsladdare. 

nErgy

Nu har vi utvecklat nya lastbalnseringsenheten nErgy, den tar hand om ström toppar som kan uppkomma vid elbilsladdning samt övrig förbrukning i fastigheten med uppkoppling finns även möjlighet att schemalägga laddning alternativt styra emot elavtal vid billig tim taxa.

Ladda hemma Grön teknik, 50% av total kostnad i rabatt

Länk till Skatteverkets nya regler för installation av laddningspunkter, 

Ekostolpe

Vår nya produkt i helt ekologiskt odlat trä, lokalproducerad furu med linolje behandlad för lång hållbarhet. Kan monteras fristående på en statndard 60mm rör alternativt monteras istället för motorvärmar uttag, passar på 1200 mm standard höjd stolpe 60 mm diamter, det finns plats för 2st kablar för daisychain upp till 6mm2 ledare. Enkel att montera trä bara över röret tills mekaniskt stopp, sedan vrid till korrekt riktning draåt klämfästet,  Passar dem flesta elbilsladdare på marknaden. Mått H 1500 mm, Bredd 195 mm, Djup 90 mm. Vikt ca 5kg