Välkommen!

 

Att unna sig en kroppsbehandling då och då är ett av de bästa sätten att ta hand om sig själv. 

Du får avskärma dig från omvärlden en stund
och det händer något i kroppen av beröringen och behandlingen.


Att uppleva känslan av total lugn och ro uppnås bäst med t.ex. en avstressande Reiki-behandling, en djupavslappnande Tuina Massage eller en Hot Stone massage med heta lavastenar.

Välkommen att boka tid hos mig!

Helena Carlson

Bild 2

Jag är diplomerad Akupressör, Ansiktszonterapeut, Tuina Massör,
Qi terapeut, Reiki Master samt Öronakupunktör och har även utbildat mig till Fibro Massör,
Hot Stone Massör, Skönhets-terapeut samt gått Munay-Ki, Nusta Karpay, Plejaderna samt Lilla Medicinhjulet inom Inka Shamansk Energimedicin.

Jag startade mitt företag 2003 och blev Årets Soloföretagare i Kramfors samma år.
Jag är i botten Fritidspedagog och arbetar sedan några år tillbaka även på ett fritidshem i kommunen. Från och med februari 2018 har jag min mottagning på Hotell Kramm i Kramfors, 2 trappor ner.

Utbildningar:
Jag har gått på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm där jag läste Basmedicin och Traditionell Kinesisk Medicin samt blev dipl. Akupressör, Öronakupunktör samt Tuina Massör. På Axelsons har jag även utbildat mig till Fibromassör.
Därefter har jag vidareutbildat mig under många år och är bl.a. dipl. Reiki Master samt har gått Terry Evans utbildning i Andlig Healing och Mentalt Mediumskap. Jag har utbildat mig till dipl. Ansiktszonterapeut hos Nictab och dipl. Qi-terapeut hos Existensmaximum. Varje år sedan 2013 har jag gått kurser i Medvetandehöjning hos Birgitta Tryberg, dessa  handlar bl.a. om Attraktionslagen, Kvantfysik och Taoismen. Under 2016 upptäckte jag den helande kraften hos Inka Shamansk Energimedicin och har därefter gått 4 kurser inom detta hos Shamanen Victor Forselius.

Jag är sedan 2013 kursarrangör åt GOODLIVING Må Bra Resor till Zakynthos. Birgitta Trybergs unika och populära kursveckor i solen. Föreläsningar i pergolan på det lugna och charmiga Daphnes Villas varvas med sol och bad på den natursköna ön.

Följ oss på FB: GOODLIVING Må Bra Resa till Zakynthos

Bokningen för 2019 års resor är redan igång för fullt! Räkna med nya insikter och ett skifte i din medvetenhet!
24-31/5 
30/8-6/9 (Ett fåtal platser kvar!)

OBS! Boka tidigt rabatt på flyget 700:- t.o.m. 30/1-19


Förfrågningar och bokning: helenashalsa@telia.com
Frågor om kurs:
info@goodliving.se

Nyhet 2019! I år arrangerar jag även ett YinYoga-Retreat på Zakynthos 6/9-13/9 med Lena Gabriella Glimmestorp samt Johan Lundmark som ledare. Info: helenashalsa@telia.com

OBS! Om du bokar innan 30/1-19 sparar du 2200:- på Boka-tidigt-rabatt!

Läs mera på: www.heartsofhappiness.se 
Följ oss på FB: Hearts of Happiness - Yin Yoga Retreat på Zakynthos