Välkommen!

Att unna sig en kroppsbehandling då och då är ett av de bästa sätten att ta hand om sig själv. 

Du får avskärma dig från omvärlden en stund
och det händer något i kroppen av beröringen och behandlingen.


Att uppleva känslan av total lugn och ro uppnås bäst med t.ex. en avstressande Reiki-behandling, en djupavslappnande Tuina Massage eller en Hot Stone massage med heta lavastenar.

Välkommen att boka tid hos mig!

Helena Carlson

Bild 2Jag är diplomerad Akupressör, Ansiktszonterapeut, Tuina Massör,
Qi terapeut Reiki Master samt Öronakupunktör och har även utbildat mig till Fibro Massör,
Hot Stone Massör, Skönhets-terapeut samt gått Munay-Ki, Nusta Karpay, Plejaderna samt Lilla Medicinhjulet inom Inka Shamansk Energimedicin.


Jag startade mitt företag 2003 och blev Årets Soloföretagare i Kramfors samma år.
Jag är i botten Fritidspedagog och arbetar sedan några år tillbaka även på ett fritidshem i kommunen. Från och med februari 2018 har jag min mottagning på Hotell Kramm i Kramfors, 2 trappor ner.Utbildningar: 


Jag har gått på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm där jag läste Basmedicin och Traditionell Kinesisk Medicin samt blev dipl. Akupressör, Öronakupunktör samt Tuina Massör. På Axelsons har jag även utbildat mig till Fibromassör.

Därefter har jag vidareutbildat mig under många år och är bl.a. dipl. Reiki Master samt har gått Terry Evans utbildning i Andlig Healing och Mentalt Mediumskap. Jag har utbildat mig till dipl. Ansiktszonterapeut hos Nictab och dipl. Qi-terapeut hos Existensmaximum.

Varje år sedan 2013, då jar började arrangera Birgitta Trybergs Må Bra Resor till Zakynthos, har jag gått kurser i Medvetandehöjning hos Birgitta, dessa  handlar bl.a. om Attraktionslagen, Kvantfysik och Taoismen.

Under 2016 upptäckte jag den helande kraften hos Inka Shamansk Energimedicin och har därefter gått 4 kurser inom detta hos Shamanen Victor Forselius samt varit med på veckokursen på Zakynthos 2022.


FÖLJ MED OSS PÅ EN HELANDE YOGA RESA TILL ZAKYNTHOS 28/8-4/9 2024!


Jag har numera fått äran att arrangera Victor Forselius och Marie Palmlöfs Helande Yoga Resa till Zakynthos. Det är en magisk resa där Victor och Marie tar dig till en vacker plats där sköldpaddorna häckar i solnedgången, en plats där du får mer än en semester. De vill ge dig en själslig oförgömlig upplevelse där vi möts som grupp vid klarblått hav och varma stränder. Vi laddar batterierna och väcker djupare glädje till vår livsresa och livet där hemma genom vackra yogapass hållna av Marie samt berörande föreläsningar om energimedicin och inkashamanska meditationer av Victor. Denna unika och vackra kombination lyfter allt till en helig upplevelse!

Jag var mellan 2013-2022 kursarrangör åt GOODLIVING Må Bra Resor till Zakynthos. Birgitta Trybergs unika och populära kursveckor i solen. De var väldigt populära och majoriteten av kursdeltagarna återkom år efter år.

2022 fick jag till min stora lycka äran att arrangera den Helande Yoga Resan till Zakynthos med Shamanerna Victor Forselius och Marie Palmlöf. Där bodde vi på charmiga Dimaras Apartments 2 minuter från den vackra sten och sandstranden Porto Roma och 20 minuters promenad från den långgrunda sandstranden Gerakas Beach där de fridlysta jättehavssköldpaddorna häckar.

Det var 23 nya och gamla deltagare som njöt av 2023-års resa! Nästa resa är 28/8-4/9- 2024, så nu är det hög tid att anmäla sig till 2024 års Yoga Retreat. Eftersom vi bor på landet där boendena är små och bokas månader i förväg så kan du inte vänta för länge med din bokning. Det som gör denna resa så unik är kombinationen av Energimedicin och Yoga samt att platsen vi vistas på är lång ifrån turismen och har underbara energier.

Passa på att boka din plats nu när det är 50 % Boka-tidigt rabatt på flyget, spara 2600:-!!
 

Varmt välkomna till en oförgömlig resa för att lyfta livets gåvor till medvetenhet. Njut av yoga i soluppgången, berörande föreläsningar, energimedicin, meditation vid havet i solnedgången, gemenskap, skratt, god mat och soliga dagar på den vackra grekiska ön Zakynthos. Följ med på din livs resa! 

Info: helenashalsa@gmail.com

Läs mera på: www.qeromedicine.se
Följ oss på FB: Helande Yoga Resa till Zakynthos