BESKRIVELSE AV VÅRE SALTIMER

Soma / Yoga

Yogainspirerte bevegelse, bruker kroppen som en helhet for å bli sterk og smidig. Du jobber med kroppen som motstand der bevegelsene avløser hverandre!


Tabata

Styrketrening. En tabata består av 8 runder med 20 sek jobb og 10 sek hvile, tilsammen 4 min for å fullføre 1 tabata. Varierer med fra 6 til 8 tabatarunder på en time. Hver tabata har ulike øvelser, den kan inneholde 2 ulike øvelser.

BodyPump

Styrketrening med bruk av vekter og vektstang. Du får trent styrke for hele kroppen. Benytter tunge vekter og få repetisjoner.

 

CrossFit

 Kondistrening og styrketrening samtidig, øvelser som involverer mange muskler på en gang og du jobber i høyt tempo. Jobber intensivt i ett minutt med en øvelse, pause i ett minutt, før man starter ny øvelse i ett minutt. Jobbes videre slik gjennom 8 ulike øvelse, i to runder.

 BESKRIVELSE AV ULIKE SPINNINGTIMER

 

Styrketråkk

Starter med god oppvarming før vi kjører runder med fokus på tung belastning, lav frekves opp mot puls! Avslutter med tabata (20 sek jobb, 10 sek pause)  da med lett belastning for å få fart på føttene igjen! Passer fint for alle.

Økta avsluttes med tabata, 4 x 4 med styrkeøvelser for hele kroppen :-)

 

Spinning - Styrke:

Kombitime med 45 min spinning: Starter med ca 10 min oppvarming. Kjører 3 bolker på 8-9 min. Gradvis økning i hver bolk med tanke på belastning og tempo. Første bolk blir som en overgang fra oppvarming til gradvis høyere puls. Økta passer for alle.

Økta avsluttes med styrketrening,  kjører øvelser som gir styrke til hele kroppen, både med og uten vekter.

 

Sprint spinning

En spinningtime med høy intensitet- raske variasjoner mellom høy frekvens og tungt tråkk

 

 

 

Hitspinn - 30 min

Effektiv kondisjonstime på sykkel som er unnagjort på 30 min.

Høy intensitet