Rhino Bulletsin huippuluodit

Nyt talvikauden -20% alehinnoittelu valikoituihin Rhino Solid Shank ja Penetrator luoteihin. Alennus koskee lähes kaikkia kaliibereita/painoja, poislukien jo ennestään alennetuilla hinnoilla olevat Rhino tuotteet. Alennuksen saat syöttämällä koodin 20% maksun yhteydessä ("Syötä alennuskoodi" kohtaan ja paina "Aktivoi"). Alennus voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Pinnoitetuista Solid Shank molybdeeni luodeista -30%, kampanja voimassa toistaiseksi. Solid Shank on kupariluoti (Scandinavian) ja Solid Shank M on molybdeenipinnoitettu luoti.

Syötä koodi 30% maksun yhteydessä "Syötä alennuskoodi" kohtaan ja paina "Aktivoi", niin saat alennuksen tuotteesta.

Tarjolla treeniluodiksi Solid Shank (pinnoittamaton) .375 ja .416 kaliiperit, useimmat painot. Tuotteiden hinnat alennettuna valmiiksi verkkokaupassa.

Treeniluodiksi tarjolla myös Solid Shank 9,3 250gr, josta verkkokaupassamme hinta valmiiksi alennettuna. Tällä kelpaa hakea 9,3:lle käyntiä.

Nämä em. luodit vaativat "niippauksen", rungon pienten halkaisijavaihteluiden vuoksi. Tämä rungon halkaisijan toleranssivirhe johtui tehtaan prosessista, joka nyt on korjattu. Nyt varastossa oleva erä erikoishintaan.

Tutustu Rhinon luoteihin, tarjolla useimmat kaliiperit ja painot. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tuotetta tai se on tilapäisesti loppunut, ota yhteyttä info@esvo.fi.