Een trusted advisor ben ik ooit genoemd door een relatie. Een mooi compliment, en dat is ook precies waar ik voor sta. Samen werken aan het beste resultaat.

Sinds 2007 ben ik actief als consultant met een sterke focus op ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen. Hierbij maak ik vooral gebruik van Microsoft Dynamics NAV. Voor mij is NAV een zeer complete oplossing, en een mooi stuk gereedschap om klanten te helpen bij de inrichting van vele bedrijfsprocessen.

Mijn doel is altijd de klant te begeleiden naar een zo waardevol mogelijk eindproduct. Daarbij herkent de klant zijn eigen bedrijfsprocessen, zonder dat bij de inrichting de beheersbaarheid van de software wordt vergeten. Op dit bekende snijvlak tussen de business en IT voeg ik waarde toe. Bij mij geen klakkeloze aanpassingen van de software; ik vraag en zoek door. Bij mij geen klakkeloos antwoord “the computer says no”; ik vraag en zoek door. Altijd op zoek naar de balans tussen gewenste bedrijfsprocessen en de standaard mogelijkheden van de software.

Ik heb veel ervaring met Microsoft Dynamics NAV bij verschillende type bedrijven. Daardoor ken ik de, soms tegenstrijdige, belangen van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.

Blij word ik van projecten die binnen tijd-, budget-, en scope worden opgeleverd, maar echt voldoening krijg ik als de gebruikers ook enthousiast zijn en de meerwaarde zien van het geleverde resultaat.

Relaties zeggen over mij
Goed luisterend vermogen, respectvol en prettig in de omgang, trusted advisor

Als ik niet werk ren ik graag achter een bal aan. Dat kan een tennisbal zijn maar het liefst een (zaal)voetbal. Daarnaast ga ik graag de berg op met mijn MTB en de berg af op ski’s. Last but not least besteed ik graag mijn vrije tijd aan mijn gezin.

Bent u op zoek naar een gedreven consultant die de implementatie van uw ERP systeem met een 360 graden insteek benaderd? Neem dan contact met mij op: e.kuiper@erp360.nl of 06-10026011

Uw bericht is verzonden.
Er is iets misgegaan. Het bericht is niet verzonden. Probeer het opnieuw.