All Counts®

- Trusted RB Advisor -

Uw vertrouwde aanspreekpunt voor alle administratieve-, financiële- en belastingzaken

All Counts® het RB Erkend belastingadvieskantoor, dat zich richt op de K van het MKB: het Kleinbedrijf zoals de eenmanszaak, ZZP-er of de V.O.F., de B.V. van een holding met alleen een DGA tot aan de werkmaatschappij-B.V. met ongeveer 20 personeelsleden.

Overzichtelijke kosten

Vooraf precies weten waar u aan toe bent. Bij administratieve dienstverleners is het veelal maar afwachten wanneer er een factuur komt en hoeveel er dan betaald moet worden voor de verrichtte werkzaamheden. All Counts® maakt vooraf heldere afspraken met u over welke werkzaamheden er worden verricht, waarna op basis van de omvang van die werkzaamheden (de uitgangspunten van het abonnement) een vaste prijsafspraak met betaalregeling per boekjaar wordt aangeboden.

Duidelijke taal

All Counts® onderscheidt zich van andere administratieve dienstverleners met duidelijke en begrijpelijke taal voor de middelgrote tot kleinere ondernemers, die zich beter thuis voelen bij een kleiner advieskantoor, waar de ondernemers precies die aandacht krijgen waar ze behoefte aan hebben. Met All Counts® heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor alle administratieve, financiële en belastingzaken.