STANDARD

Våran standardklubba finn i böj 2,3,5 och 5, samt snake 2,3,4 och 5. Modellen har från säsongen 2015/16 gjorts om lite occh har nu ett lite tunnare skaft för att få ett skönare grepp och en bättre tyngdpunkt.

skaft:

blad: 

vikt:

som tillval kan man beställa en light variant med lite tunnare blad för attt få den lite lättare i bladet.

HELLMYRS

Modell Hellmyrs finns i böj 2,3,5 och 5. Smidig klubba som har ett fyrkantigt skaft, samt ett tunt och smidigt blad. Dom bruna sidorna gör klubban lite styvare.

skaft:

blad: 

vikt:

 

SUPERLIGHT

Superlight finns i böj 2,3,5 och 5, samt snake 2,3,4 och 5. Klubban är en träklubba i grunden, som är förstärkt i skaftet med ett tunnt lager kolfiber för att få den styvare, levereras i standardutförande med ett "hönsnät" blad för att få lite styvare blad och därmed dra nytta av det styvare skaftet.

skaft:

blad: 

vikt:

 

JUNIOR

Juniorklubban finns i böj 2 och 3. Tunn och lätt klubba som lämpar sig till den yngre spelaren, den är även lite mjukare i skaftet än en standardklubba för att du skall kunna ha bättre kontroll på bollen.

skaft:

blad: 

vikt:

VÅRA OLIKA BLAD

Till alla våra träklubbor finns det några olika "strumpor" till bladet att välja på, du väljer själv vilken som passar dig bäst.

SPECIALKLUBBOR

Här kan du se några av våra specialklubbor, som är gjorda efter vissa spelares speciella önskemål.