Montage

Montage av pallställ Montage av pallställ 3 av våra montörer, Johan (slutat), Linus (slutat) och Svante

Vi erbjuder montage och försäljning av säkerhetsdörrar och lagerinredningar. Vi har ett nära samarbete med väletablerade leverantörer på den svenska marknaden. Alla inredningar är säkerhetsklassade och uppfyller de krav som ställs.

Vi har många års erfarenhet inom branschen och kan hjälpa till med det mesta inom lagerindustri.

PALLSTÄLLAGE

Pallställsinredningar för både kortsideshantering och långsideshantering. Pallställ är den traditionella lagerhanteringen av pallgods. Ett ekonomiskt sätt att hantera komprimering av pallgods. Här kan man utnyttja lokalens fulla höjd.

DJUPSTAPLING

Denna förvaring skapar kompakt lagring och ger maximal optimering av lagerutrymme. Detta fungerar bäst för lagring av samma typ av gods som lagras tillsammans.

HYLLSTÄLL

Hyllställ med hyllplan för hantering av gods. Här kan man välja tillbehör såsom utdragshyllplan, näthyllplan, verktygspaneler, mellanväggar, dörrpartier, lådväggar, däckinsatser mm.

ARKIV

Arkivinredning är en rekommenderad inredningslösning för förvaring av tex papper, pärmar, reservdelar mm. Förvaring med rullarkiv fördubblar förvaringsutrymmet jämfört med traditionellt hyllställ.

ENTRESOLPLAN

Entresolplan ger ett optimalt utnyttjande av lokaler som har högt i tak. Med ett entresolplan skapar man möjligheten för nybyggnation eller tillbyggnad i en redan befintlig lokal. Med ett nytt våningsplan skapar man effektiva arbetsytor för kontor och lagerutrymme.

GRENSTÄLL

Grenställ är effektivt för hantering och lagring av långgods. Grenställ kan även levereras och monteras med takkonsoler för utomhusbruk.