Jag som driver detta företaget heter Wilma Fors och är 19 år.

Vill du höja bidraget/Jämställa peruk bidraget? Samt fransar och kosmetisk tatuering

Jag vill att bidragen till peruker ska höjas. 

Att alla landsting har samma bidragsumma, samt att man kan få bidrag för lösögonfransar samt kosmetisk tatuering (ögonbryn, eyeliner) 

 

Detta kommer inte ske över en dag, utan jag kommer försöka samla in så många röster som möjligt under cirka ett halv år (får se då) 

Jag vill verkligen förändra detta och då behöver jag eran hjälp! 

Så fyll i formuläret bredvid 

 

(Jag kommer sedan använda mig av alla "röster" (namn) För att få en större press på att höja bidragen)

 

Det spelar heller ingen roll om du inte har Alopecia själv! Ju mer röster desto bättre!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Börjat sälja posters! 

Blivit återfösäljare åt Aderans Sweden AB

Jag har blivit återfösäljare åt Toupema Belgal by Aderans. Ser så fram emot detta!!

 

 

(Tex från Toypema Belgal by aderans)

Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda dig som frisör alla valmöjligheter när det gäller löshår! Hos oss hittar du extensions med olika hårförlängningssystem: ultralinks, keratinvax, lim, tape, träns eller clip-in. Vidare har vi ett brett sortiment av hårdelar på snodd, miniclip eller klämma, accessoarer, skötselprodukter och tillbehör.

Vårt andra stora produktsegment är peruker och hårersättningar – för kvinnor och män som av medicinska eller ärftliga orsaker drabbats av tunnhårighet eller håravfall. Vi har ett brett sortiment och många lösningar för både permanent och tillfälligt håravfall. Har du en tunnhårig kund? Kontakta oss, så berättar vi mer om vårt sortiment och vilka lösningar som skulle kunna passa just din kund!

Förutom hårprodukter erbjuder vi också utbildning inom alla våra olika produktområden. Sedan vi grundades är vår affärsidé att ständigt utvecklas och komplettera vårt sortiment med det mesta inom löshår och hårersättningar - för att bli den totalleverantör inom hår som både vi och marknaden önskar.

Toupéma Belgal, hårgrossist, ingår i Aderans Sweden AB. Kontor, orderavdelning och lager finns i Malmö. I Aderans Sweden AB ingår även 13 specialsalonger med peruker och hårersättningar samt ytterligare två hårgrossister i Danmark och Norge. Aderans Sweden AB (f.d. Carl M Lundh AB) har sedan 1852 varit privatägt men införlivades i januari 2005 i Aderans, ett världsledande företag inom hårersättningsbranschen. Detta samarbete stärkte ytterligare företagets möjligheter beträffande forskning, utveckling och produktion.

 

 

Blivit återförsäljare åt The Skin Agent

Jag kan glatt meddela att jag blivit återförsäljare åt The Skin Agent! 

Jag  har själv provat deras produkt och gillar den verkligen, jag får lätt irriterad hud av peruker, (Spelar ingen roll hur bra kvalite peruken har) 

Bara peruken rör sig lite irriterar det min hud. 

Så varje gång innan jag använder peruk drar jag mot min panna, vid öronen och nere mot nacken. 

 

 

The Skin Agent SPORT är en naturlig och ekologisk produkt för hela kroppen som effektivt förebygger skavsår från kläder, skor och utrustning. Produkten har en dubbelverkande effekt som både minskar friktion och aktivt motverkar skador på huden genom konstant cellförnyelse. The Skin Agent kan även användas för att lugna röd och irriterad hud.

 

Passar i alla lägen och används med fördel vid aktivitet, både vardagsmotion och elitutövande. Skyddar bland annat fötter, låren, skinkorna, underlivet, bröstvårtor, armhålan och insida överarmar, nacken och händerna.

 Är även bra vid användning av peruk, Hur bra peruken än är så har visa personer lättare att få skavsår.
Jag själv får lätt skavsår och tar The Skin Agent Sport vid pannan, vid öronen. (kommer inom kort lägga ut en liten video vart jag applicerar The Skin Agent SPORT) Det är bra att ha det som ett skydd innan användning av peruk.

Appliceras direkt på problemområdet. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla. Kladdar inte. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning. 

 

 

The Skin Agents produkter innehåller inte ingredienser av animaliskt ursprung och är inte testade på djur. 

 

Passar alla hudtyper. Oparfymerad. Ekologisk och vegansk. 25 ml.

 

Två nya motiv

Ella Barbie är en docka som har Alopecia.

Perfekt docka  till yngre som har Alopecia!

Det följer med två peruker, sjal, hårband och lite mer accoserarer.