Välkommen!

Genom att vi är ett litet företag, kan vi också lägga ned ”det där lilla extra” på varje jobb. Hantverk, kvalitet och omsorg betyder verkligen något hos oss. Sedan starten 1973 har vi konstruerat och byggt hängare för de mest skilda behov inom de olika ytbehandlingsmetoderna. Willéns tillverkar alla typer av hängare för ytbehandling: Förkromning, förnickling, kemnickel, anodisering, lackering osv. Det finns alltså inga färdiga hängare i lager. Bara en mängd detaljer och konstruktioner från tidigare arbeten.

Alla hängare tillverkas efter den produkt som skall ytbehandlas. Hängaren konstrueras med rätt antal detaljer och storlek anpaassat till din ytbehandlingsline. Därmed får du dem skräddarsydda till din produktion. Vi behärskar de flesta material, så hängarna tillverkas och sammanfogas i t.ex. stål, rostfritt, koppar, mässing, aluminium eller titan.

För att få högsta kvalitet blästras och grundas hängarna med en primer och beläggs efter uppvärmning till 200 grader i ugn med den bästa plast som går att få. Hela hängaren doppas och värmehärdas under 20 minuter i 190 grader. Sedan friläggs alla kontaktytor. Naturligtvis renoverar och omplastar vi alla typer av hängare. Det förlänger livslängden på dina verktyg. 

Slå oss en signal så kommer vi över och tittar på hur vi kan konstruera en ny hängare för just din produktion.

Arbetstider:

Måndag- torsdag kl. 6.30-16.00

Fredag: kl. 6.30-11.30

Godsmottagning:

Måndag-torsdag kl. 7.00-15.30

Fredag kl. 7.00-11.30