Välkommen till Veterinären Hemma!

Mitt namn är Viveka Grimstål och jag är legitimerad veterinär sedan 2012. Jag har arbetat i Djursjukhuset Sundsvall och Vettris Sundsvall och innan dess i Spanien.

Min dröm har alltid varit att få hjälpa er och era djur i hemmets trygghet, vilket jag nu kan göra för er som bor i Sundsvall, Timrå och Härnösand!

Det finns många fördelar med att göra hembesök, men det viktigaste är att djuren känner sig tryggare i sina hem och har mindre stress vid besöket.

Det är ofta man upplever stress när man ska till en klinik (bilresan, ens egen stress över besöket, främmande lukter, människor och djur) och vissa individer är redan väldigt oroliga när de kommer fram till kliniken. Mitt mål är att minska de stressande faktorerna i högsta möjliga mån med att inte behöva åka bil, ej träffa andra djur eller djurägare och inte ha främmande lukter och att få vara i sitt trygga område med sin familj när besöket utförs. Det går att göra mycket vid ett hembesök, och i de fall vi behöver gå vidare med mer specialiserad vård samarbetar jag med områdets veterinärer för att kunna skicka er vidare till det lämpligaste stället.

De begränsningar som finns med hembesök är att jag inte kan hjälpa er med akuta sjukdomstillstånd där djuren behöver omgående vård, då besöken planeras för det mesta med flera dagars/veckors framförhållning, samt om man behöver utföra operationer, röntgen och mer omfattande undersökningar.

Jag ser fram emot att få ta hand om er och era djur!

Tidsbokning

VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE TILLGÄNGLIGHET:

VECKA 39, 40 (mellan 25/9-8/10) samt vecka 44-48 (30/11-3/12) kommer jag inte vara tillgänglig då jag tar min semester under denna period. 

Telefonen kommer att vara frånkopplad och mail kommer att kollas 1-2 gånger i veckan under denna tid. 

I övrigt sker kontakt som nedan:

Ni kan kontakta mig via formuläret ni finner till höger,  mail eller sms. Återkoppling sker inom 1-2 arbetsdagar.

Det finns möjlighet att boka tider på vardagar dagtid, kväll och helg (se prislista för detaljer kring kostnader).

Just nu är det högt tryck på tider och det kan vara att närmaste tider är 2-3 veckor fram. 

För att optimera tidsbokningen behöver jag att ni anger:

- Namn och efternamn på djurägaren

- Fullständig adress

- Telefonnummer 

- Namn, födelsedatum, art, ras och kön på det djur ni önskar boka tid för.

- Vad bokningen gäller (vaccin, veterinärbesök (gärna en kort beskrivning om vad problemet gäller), besiktning (om kull, boka tid på mamman och skriv gärna födelsedatum på kullen, ras, namn på dom djur som ska besiktas och vilken färg dom har så underlättar det förberedelsena)...).

- Önskemål på dagar/tider som ni skulle vela ha besöket på. 

Mailadress: veterinaren.hemma@gmail.com

Telefon: 070 667 19 59

Här är vinnarna på loppet jag sponsrar på Midlanda Hundkapp. Blixtsnabba, fina och glada hundar! #hund #timrå #hembesökförhund #ambulerandeveterinär #hembesökhund #veterinär #hundvänligt #härnösand #sundsvall #veterinärenhemma #hembesökfördjur #ilovedogs #hembesöksveterinär #mihk #MIHK #midlandahundkapp #hundkapp #hundkapplöpning #whippet #greyhound #GreyhoundRacing
Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.