För att gå kurs för oss så krävs det medlemskap antingen i Växjö Hundungdom eller Växjö brukshundsklubb. Vi vill också se intyg på vaccination samt ID-märkning.

 

För deltagande med en ägare/förare över 25 år så placeras ni i reservkön och får endast en plats ifall vi inte har tillräckligt med deltagande under 25 år.

 

Alla våra kurser sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Föreläsning: rädslor och aggressioner

En föreläsning om rädslor och aggressioner. Föreläsare är Caroline Hellgren, hundpsykolog med mångårig erfarenhet. En föreläsning du inte ska missa! Få svar på vad som kan vara orsaker och vad som går att göra åt det. 

 

Datum & tid: 17/10 kl 18-20.30

plats: Klubbstugan Växjö BK 

Pris: 100 kr / medlem Vhu & 150kr icke medlem. 

Do As I Do

En kurs med nytänkande härmaträning på schemat. Detta är kursen för dig som älskar hundens naturliga språk, beteende och lärtekniker. Denna träningsmetod bygger på en social lärteknik där hunden sporras att härma oss, så vi genom denna teknik kan lära in nya moment.
Garanterat rolig och givande kurs för dig och din hund. Du och din hund lär er se på varandra med helt nya ögon.

 

Instruktör: Caroline Hellgren, 6ben1svans

Datum & Tid: 20/10 & 3/11 kl 17.30-19.00

Pris: 350 kr

Skogsaktiviteter

Prova på olika aktiviteter i skogen, syftet är att ha kul med er fyrbente vän och testa en ny aktivitet som ni kan fortsätta med. 

 

Instruktör: Caroline Karlsson 

datum & Tid: 16/10 kl 10-12

Pris: 200 kr

Utställningsträning

En kväll där du får lära dig mer om att ställa ut en hund, vad ska du tänka på för just din hund. Har du ingen hund, mejla så gör vi allt för kunna låna ut en hund till dig. Kanske vill du träna inför Växjö utställningen i november. Gunvor är en van rutinerad utställare som ställt flera olika raser och gått många handlingskurser. Dessutom har hon stor erfarenhet av hundträning i allmänhet vilket gör det enklare att se vad just du behöver hjälp med. 

 

Kursledare: Gunvor Svensson

Datum & Tid: Anmäl intresse för en temakväll i utställningsträning

Pris: 200kr 

Kul att just Du är intresserad av våra aktiviteter! 

Anmäl dig enligt nedan formulär så får du mer info om att du fått en plats samt ang betalning. 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.