Leg veterinär Toril Melangen

Torli har arbetat som distriksveterinär sedan många år och jobbar förutom med smådjur hos oss, även med hästar och jordbrukets djur.

Hon är mycket aktiv med berner sennen-flickorna Åckra och Qlara på utställningar och diverse andra aktiviteter, samt sitter som avelsråd i sin rasklubb. Toril har också en häst.

Leg veterinär Camilla Kretz


Camilla jobbar heltid hos oss sedan maj 2020. Närmast kommer hon från Albano djursjukhus. Camilla är uppvuxen med kanariefåglar, marsvin och hundar av olika raser, men har sedan många år labrador retriever. I hemmet finns numera även två katter. Camilla har ett brett veterinärmedicinskt intresse, men tycker utredningar är särskilt intressanta

Leg veterinär Denica Dimova

Denica är för närvarande mammaledig. Examinerades 2010 och hennes specialintressen är kattmedicin, kirurgi och tandvård.

Har förutom smådjurserfarenhet även jobbat med hästar i 1,5 år i USA på Rood and Riddle Equine Hospital. Denica har jobbat på Väsby djursjukhus och på Anivet.

När hon inte jobbar så älskar hon att resa, att läsa och ta långa skogspromenader.


Leg Veterinär Velina Siderova

Velina är den som är räddaren i nöden hos oss och alltid ställer upp under semestrar och ledigheter. Hon jobbar till vardags på KI men också hos oss två kvällar i veckan.Leg Djursjukskötare Christine Chiacchiaretta

Jag har jobbat som sköterska, eller som det nu heter, djursjukskötare, sedan 1993. Jag har jobbat både på små kliniker och på djursjukhus. När jag inte är på kliniken tillbringar jag i princip all tid tillsammans med mina labradorer Sixsti, Loxsti och Hippolytesti. Vi ägnar oss åt utställning, jakt- och jaktprov, viltspår och när andan faller på lite agility och lydnad. Mitt kennelnamn är Lablustrious. Hemma hos oss bor också Brigit Nilsson som är en minigris.

Birgit Nilsson

Receptionist och kostrådgivare Ewa Pettersson

Ewa heter jag och det är ofta jag som svarar i telefonen här på kliniken. Genom åren har jag arbetat med många olika saker och det har alltid funnits djur omkring mig, nu har jag en hund som heter Ceasar. Jag har gått RC Nurse Academy för att lära mig mer om foder.

Djurvårdare Paulina Ferrada

Paulina är vårat senaste tillskott som är utbildad Djurvårdare nivå 2 och har tidigare arbetat på flera andra djurkliniker.
Har tidigare arbetat i stall samt hunddagis/hundpensionat i flera år men drömmen har alltid varit att jobba inom djursjukvård.
Förutom djursjukvården arbetar Paulina för Försvarsmakten som specialistsoldat med inriktning Hundförare sedan 2017. Hon har hittills utbildat två hundar till patrullhund,
varav en är hennes egna blandras och den andra är ett befäls labrador som är nuvarande ekipage med Paulina i tjänst.