Leg veterinär Toril Melangen

Toril började hos oss september 2017 och har jobbat några dagar i månaden sedan dess men nu har vi sådan tur att få jobba tillsammans med henne varje torsdag och några måndagar därtill from september!

Torli har arbetat som distriksveterinär sedan många år och jobbar förutom med smådjur hos oss, även med hästar och jordbrukets djur.

Hon är mycket aktiv med berner sennen-flickorna Åckra och Qlara på utställningar och diverse andra aktiviteter, samt sitter som avelsråd i sin rasklubb. Toril har också en häst.


Leg veterinär Denica Dimova

Denica har börjat sin tjänst hos oss nu i augusti. Examinerades 2010 och hennes specialintressen är kattmedicin, kirurgi och tandvård.

Har förutom smådjurserfarenhet även jobbat med hästar i 1,5 år i USA på Rood and Riddle Equine Hospital. Denica har jobbat på Väsby djursjukhus och på Anivet.

När hon inte jobbar så älskar hon att resa, att läsa och ta långa skogspromenader.


Leg Veterinär Velina Siderova

Velina är den som är räddaren i nöden hos oss och alltid ställer upp under semestrar och ledigheter. Hon jobbar till vardags på KI men också hos oss två kvällar i veckan.


Leg veterinär Marina Nilsson

Vår kära kollega sedan 8 år ska nu gå vidare och anta en tjänst som chefveterinär på Evidensia Djurkliniken Farsta. Vi önskar henne all lycka till!

 

 


Leg Djursjukskötare Christine Chiacchiaretta

Jag har jobbat som sköterska, eller som det nu heter, djursjukskötare, sedan 1993. Jag har jobbat både på små kliniker och på djursjukhus. När jag inte är på kliniken tillbringar jag i princip all tid tillsammans med mina labradorer Christi, Sixsti, Mesti, Loxsti och Hippolytesti. Vi ägnar oss åt utställning, jakt- och jaktprov, viltspår och när andan faller på lite agility och lydnad. Jag föder upp under prefixet Lablustrious. Hemma hos oss bor också franska väduren Hubert.


Receptionist och kostrådgivare Ewa Pettersson

Ewa heter jag och det är ofta jag som svarar i telefonen här på kliniken. Genom åren har jag arbetat med många olika saker och det har alltid funnits djur omkring mig, nu har jag en hund som heter Ceasar. Jag har gått RC Nurse Academy för att lära mig mer om foder.