I Väskinde AIS är alla både flickor och pojkar som vill spela fotboll välkomna.     

Vi har ca 150 aktiva ungdomar. Vi hoppas och tror att vi har en viktig del i att låta ungdomarna hålla på med fysisk aktivitet.

Det ska vara kul att spela fotboll i Väskinde AIS och det är det. För att kunna erbjuda bra och roliga samt utvecklade träningar så har vi vuxna välutbildade och kunniga ledare.

Även om fotboll är roligast, så är allt runt omkring minst lika viktigt. Att får träffa kompisar i en härlig miljö, att åka på träningsläger spela cuper och helt enkelt ha kul tillsammans vid sidan av planen. Det är också viktigt för oss inom Väskinde AIS.

Vi har en egen anläggning som är helt unik.

Välkomna!

 

Träningsläger på Gotland? Eller bara en härlig semester? Vi har den perfekta anläggningen för er förening eller dig som vill semestra på Gotland? Vi har ett mycket bra boende för den stora familjen eller för några familjer som väljer att tillbringa en aktiv semester tillsammans på den underbara sommarön Gotland. Vår anläggning är naturskönt belägen i Väskinde, knappt 10 km norr om Visby.

 

Kontaktinformation

Väskinde Allmänna Idrottssällskap
Väskinde Björkome 466
62275 VISBY

Håkan Karlsson vaktmästare

Tel: 0708-920824

Ordförande Ingemar Thörnqvist

Mobil: 0708-646245
E-post: ordf@vais.nu

Kassör Tina Karlsson

Mobil: 0708-207916
E-post: kassor@vais.nu

Björkome IP är våra tränings- och matchplaner, samt omklädningsrum. A-plan fullskalig gräsfotbollsplan för elvamannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. B-plan fullskaliga gräsfotbollsplaner för fem- och sjumannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. C-plan fullskalig enklare gräsfotbollsplan för elvamannaspel som ligger några hundra meter bort. Den lämpar sig för försäsongsträning (normalt från mars månad). VAIS sektion för varpa tränar och kastar i anslutning till planen.

 

Medlemsavgifter:
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 9 år: 200 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 14 år: 500 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare fr.o.m 15 år: 600 kr + Licens 250 kr
Familjeavgift: 1100 kr + Licenser
Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 5557-0402

Swish: 1232637544

 

Kontakta oss