Fotbollsskola

Välkommen till årets fotbollsskola!

Situationen med Corona skapar många nya utmaningar för fotbolls Sverige och även för fotbollsskolan. Folkhälsomyndigheten fortsätter att poängtera vikten av fysisk aktivitet – särskild för barn – under den här tuffa tiden. Vi kommer i sedvanlig ordning arrangera fotbollsskolan på Björkome vecka 25, den 15 till 18 juni!

Däremot kommer vi att dela in deltagarna i två grupper en förmiddag och en eftermiddag.

Indelningen kan komma att justeras efter vi ser hur många anmälda det blir för att det det ska bli så det jämt fördelat över hela dagen, vi kommer försöka göra så att tjejer tränar för sig själva.

Förmiddag, 8,00-11,30 födda 2007-2010, OBS kan komma att ändras pga antalet anmälda

Eftermiddag, 13,00-16,30 födda 2011-2013, OBS kan komma att ändras pga antalet anmälda

Det kommer bli en vecka full med fotboll, lekar, nya kamrater och mycket skoj. Vi har utbildade ledare och träningen kommer att ske efter kunskapsnivå

Detta får du om du är med i Landslagets fotbollsskola:
Spelarpaket från Adidas till värde på 495: - innehållande en special designen fotboll, t-shirt och vattenflaska.

Mellanmål alla dagar, syskonrabatt 50:-

Kostnaden på 600 kr betalas in på 5557-0402 i samband med att anmälan görs! Anmälan görs på https://www.svenskfotboll.se/fotbollsskolan/

Sista anmälningsdagen är 31 maj.

Ange namn och anmälningsnummer.

Välkomna!

Vi ses i sommar!

I Väskinde AIS är alla både flickor och pojkar som vill spela fotboll välkomna.     

Vi har ca 150 aktiva ungdomar. Vi hoppas och tror att vi har en viktig del i att låta ungdomarna hålla på med fysisk aktivitet.

Det ska vara kul att spela fotboll i Väskinde AIS och det är det. För att kunna erbjuda bra och roliga samt utvecklade träningar så har vi vuxna välutbildade och kunniga ledare.

Även om fotboll är roligast, så är allt runt omkring minst lika viktigt. Att får träffa kompisar i en härlig miljö, att åka på träningsläger spela cuper och helt enkelt ha kul tillsammans vid sidan av planen. Det är också viktigt för oss inom Väskinde AIS.

Vi har en egen anläggning som är helt unik.

Välkomna!

Träningsläger på Gotland? Eller bara en härlig semester? Vi har den perfekta anläggningen för er förening eller dig som vill semestra på Gotland? Vi har ett mycket bra boende för den stora familjen eller för några familjer som väljer att tillbringa en aktiv semester tillsammans på den underbara sommarön Gotland. Vår anläggning är naturskönt belägen i Väskinde, knappt 10 km norr om Visby.

Kontaktinformation

Väskinde Allmänna Idrottssällskap
Väskinde Björkome 466
62275 VISBY

Håkan Karlsson vaktmästare

Tel: 0708-920824

Ordförande Saffet Eraybar

Mobil: 0730-48 77 23
E-post: saffet@telia.com

Kassör Tina Karlsson

Mobil: 0708-207916
E-post: kassor@vais.nu

Björkome IP är våra tränings- och matchplaner, samt omklädningsrum. A-plan fullskalig gräsfotbollsplan för elvamannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. B-plan fullskaliga gräsfotbollsplaner för fem- och sjumannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. C-plan fullskalig enklare gräsfotbollsplan för elvamannaspel som ligger några hundra meter bort. Den lämpar sig för försäsongsträning (normalt från mars månad). VAIS sektion för varpa tränar och kastar i anslutning till planen.

Medlemsavgifter:
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 9 år: 200 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 14 år: 500 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare fr.o.m 15 år: 600 kr + Licens 250 kr
Familjeavgift: 1100 kr + Licenser
Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 5557-0402

Swish: 1232637544

Kontakta oss