• Padel

    Padelbanan är nu närmare än någonsin!

    I slutet av mars fattade styrelsen i VAIS beslut om att sätta igång bygget av banan så fort finansiering och bygglov är säkrat. I fredags blev vi beviljade bidrag från både Region Gotland och Riksidrottsförbundet vilket innebär att finansieringen är ordnad. Vår satsning på padelbana i vår ideella förening med fokus på att ge ungdomar speltid har fallit väl ut och vi har ett bra stöd.

    Läs mer…
    2021-04-13 22:07

Årsmöte 2021 Hölls Digitalt för första gången i föreningens historia,

Läs mer

Boulebanan på gång!

Grunden till boulebanan som ligger på södra delen av C-plan är nu lagd.

Läs mer

Information om planunderhåll.

Peter som jobbar på Kronholmens Golfbana var ute och tipsade och berättade hur vi skulle göra innan vi började. Peter och Petter som är banchef på Kronholmen var även ute efter vi sått och dressat planerna och tyckte det såg väldigt bra ut.

Läs mer

Träningsläger för styrelsen

Vi bestämde att anamma RF/Sisu Gotlands utvecklingsprogram ”träningsläger för styrelsen” vid tre tillfällen under hösten. Första mötet var lördagen 17 oktober på Hotell Clarion.

Tomas Jansson, processledare från RF/Sisu Gotland tog emot oss. Från VAIS kom ordföranden Saffet Eraybar, Charlie Siltberg, Tina Karlsson, Dan Herlitz, Ingrid Steneljung, Gustav Hansson, Arent Bogren, Anna Wiman och undertecknad. Anders Kaungs och Håkan Karlsson saknades.

I sann Coronaanda bjöds på munskydd, plasthandskar och våtservetter. Huruvida deltagarna använde dessa försiktighetsåtgärder törs jag inte svara på.

Läs mer

I Väskinde AIS är alla som vill spela fotboll och kasta varpa välkomna.

Vi har ca 100 aktiva ungdomar. Vi hoppas och tror att vi har en viktig del i att låta ungdomarna hålla på med fysisk aktivitet.

Det ska vara kul att spela fotboll och kasta varpa i Väskinde AIS och det är det. För att kunna erbjuda bra och roliga samt utvecklade träningar så har vi välutbildade och kunniga ledare.

Även om fotboll är roligast, så är allt runt omkring minst lika viktigt. Att får träffa kompisar i en härlig miljö, att åka på träningsläger spela cuper och helt enkelt ha kul tillsammans vid sidan av planen. Det är också viktigt för oss inom Väskinde AIS.

Vi har en egen anläggning som är helt unik.

Vi erbjuder fotboll från 7 år och uppåt, vill du pröva på så kontakta fotbollsansvarig Gustav Hansson på 0733-56 91 92

Vill Du testa på varpa så  kontakta varpaansvarig Dan Herlitz  0705-22 20 10

Välkomna!

Medlemsavgifter:
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 9 år: 200 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 14 år: 500 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare fr.o.m 15 år: 600 kr + Licens 250 kr
Familjeavgift: 1100 kr + Licenser
Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 5557-0402

Swish: 1232637544

Som medlem är du försäkrad hos Folksam under träningar/matcher.

I samarbete med Riksidrottsförbundet

Välkommen till idrottens försäkringsbolag!


Läs mera om försäkringen här.