Fotbollsskola

Fotbollsskola 17-20 juni

Väskinde AIS kommer även i år att bedriva Landslagets fotbollsskola för barn och ungdomar i åldern 7-13 år, måndag till torsdag den 17 - 20 juni. Kostnad 600 kr.

Det kommer bli en vecka full med fotboll, lekar, nya kamrater och mycket skoj. Vi har utbildade ledare och träningen kommer att ske efter kunskapsnivå

Fotbollsskolan börjar kl. 09.00 och slutar kl. 15.00
Det går bra att lämna redan kl. 08.00 och hämta senast kl. 16.00

Detta får du om du är med i Landslagets fotbollsskola:
Spelarpaket från Adidas till värde på 495: - innehållande en special designen fotboll, t-shirt och svensktillverkad vattenflaska.
Lunch & mellanmål alla dagar.
Kostnaden på 600 kr betalas in på 5557-0402 i samband med att anmälan görs!

Ange namn och anmälningsnummer.

Anmäl er på https://www.svenskfotboll.se/svff/fotbollsskolan/

Antalet platser är begränsat så anmäl er så snart som möjligt.

Välkomna!

Välkommen till Väskinde Allmänna Idrottssällskap

Träningsläger på Gotland? Eller bara en härlig semester? Vi har den perfekta anläggningen för er förening eller dig som vill semestra på Gotland? Vi har ett mycket bra boende för den stora familjen eller för några familjer som väljer att tillbringa en aktiv semester tillsammans på den underbara sommarön Gotland. Vår anläggning är naturskönt belägen i Väskinde, knappt 10 km norr om Visby.

 

Kontaktinformation

Väskinde Allmänna Idrottssällskap
Väskinde Björkome 466
62275 VISBY

Tel: 0498-270572
E-post: Info@vais.nu

Ordförande Ingemar Thörnqvist

Mobil: 0708-646245
E-post: ordf@vais.nu

Kassör Tina Karlsson

Mobil: 0708-207916
E-post: kassor@vais.nu

Björkome IP är våra tränings- och matchplaner, samt omklädningsrum. A-plan fullskalig gräsfotbollsplan för elvamannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. B-plan fullskaliga gräsfotbollsplaner för fem- och sjumannalag. Planen ligger i anslutning till vår anläggning. C-plan fullskalig enklare gräsfotbollsplan för elvamannaspel som ligger några hundra meter bort. Den lämpar sig för försäsongsträning (normalt från mars månad). VAIS sektion för varpa tränar och kastar i anslutning till planen.

 

 

Medlemsavgifter:
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 9 år: 200 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare t.o.m 14 år: 500 kr
Medlemsavgift för idrottsutövare fr.o.m 15 år: 600 kr + Licens 250 kr
Familjeavgift: 1100 kr + Licenser
Stödmedlem: 200 kr

Bankgiro: 5557-0402

Swish: 1232637544

Kontakta oss

I Väskinde AIS är alla (både flickor och pojkar) som vill spela fotboll välkomna.     

Vi har ca 150 aktiva ungdomar. Vi hoppas och tror att vi har en viktig del i att låta ungdomarna hålla på med fysisk aktivitet.

Det ska vara kul att spela fotboll i Väskinde AIS och det är det. För att kunna erbjuda bra och roliga samt utvecklade träningar så har vi vuxna välutbildade och kunniga ledare.

Även om fotboll är roligast, så är allt runt omkring minst lika viktigt. Att får träffa kompisar i en härlig miljö, att åka på träningsläger spela cuper och helt enkelt ha kul tillsammans vid sidan av planen. Det är också viktigt för oss inom Väskinde AIS.

Vi har en egen anläggning som är helt unik.

Inom seniorverksamheten så kommer Väskinde AIS säsongen 2019 att ha ett herrlag i division 4 och ett i division 6, vi har många spänannde matcher att se fram emot och vi hoppas på mycket publik på matcherna.

För att se våra övriga lag så gå in på idrotter/fotboll.

Välkomna!