Tervetuloa Unelmatekniikan kotisivuille

Palvelut:

  • Putkiasennukset, huollot, korjaukset ja laitemyynti
  • Ilmastointinnin huollot, korjaukset, puhdistukset, säädöt, saneeraukset (myös asbestiputket)
  • Vesikiertoisten lämmitysjrjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset
  • Automaatio asennukset säätimet, toimilaitteet, anturit, venttiilit, kaikki
  • Energiaremontit iv, vesijärjestelmät, lämmitysjärjestelmät
  • Kaasuasennukset, tarkastukset ja laitemyynti
  • Älyventtiilit Belimo, Danfoss, Imi
  • Tekninen isännöinti

Unelmatekniikka on kasvava Vaasalainen kiinteistöalan yritys. Toimintamme perusajatuksena on energiatehokkuuden lisääminen kohtuullisin kustannuksin, kaiken kokoisissa kiinteistöissä. Tavoitteemme on tuoda uudentekniikan mahdollisuudet kaikkien ulottuville ja lisätä tietoisuutta kiinteistötekniikan uusista mahdollisuuksista. Meidän koulutiloissa on uudentekniikan tuotteet nähtävillä ja kokeiltavissa, näin madallamme kynnystä siirtyä uuteentekniikkaan. Haluamme tuoda ympäristöystävällisiä ratkaisuja kaiken kokoisiin kiinteistöihin, myös elinkaariajattelu on lähellä sydäntämme.

Kun kiinteistötekniikan kaikki laitteet toimivat tasapainossa keskenään, asumisviihtyvyys, energiatehokkuus ja toiminnillisuus on korkeimmalla tasolla. (Kokemuksen mukaan suuressa osassa ei näin ole) Tämä koskee kaikkia kiinteistöjä; kerrostalo, ok-talo, rivitalo ja teollisuuskiinteistö.

Unelmatekniikka tarjoaa vahvaa osaamista järjestelmien kuntoonsaattamiseen ja huoltoihin. Oli kysymyksessä sitten putkityöt, kaasutyöt, ilmastointityöt, automaatiotyöt etävalvonta tai projektinjohtamista, meiltä saat luotettavaa palvelua!

 

 

            

Perusasiat kuntoon

 

Vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän tasapainotus automaattisilla linjasäädöillä tai dynaamisilla patteriventtiileillä, tuo asumisviihtyvyyden ja energiansäästön jokaisen ulottuville. Lähes jokaisessa kohteessa olemme  kyenneet pudottamaan kiertovesipumpun teho noin puoleen ja lämmityskäyrää on pudotettu. Enää ei tarvitse miettiä kelin muuttuessa montako lämpötilavalitusta tulee, koska yksittäisen patterin vesivirtaus pysyy aina vakiona. Menetelmällä saadaan kaikki vesikiertoiset lämmitysjärjestelmät tasapainoon, vaikka säätöarvoja ei ole enää olemassa. Takaisumaksuaika on todella lyhyt ja laitteet ovat luotettavia.

Ympäristöteko:

Maalämpöön siiryttäessä olisi hyvä vaihtaa paine-eroon perustuvat patteriventtiilit, noin vuosi ennen kuin maalämpöprojekti toteutetaan. Toimenpiteellä saadaan tietoon kiinteistön todellinen vuosikulutus ja näin maalämpöjärjestelmä voidaan mitoittaa, oikean kulutuksen mukaisesti. Paine-eroperusteisilla patteriventtiileillä energiankulutusta voidaan pienentää 10-40% riippuen nykyisen järjestelmän kunnosta. Tällä on huomattava vaikutus maalämmön investointikustannuksiin, koska porakaivon syvyys pienene ja maalämpölaite voidaan valita teholtaan pienemmäksi. Porakaivon kustannus säästöillä voidaan toteuttaa  paine-eroon  perustuvien patteriventtiili hankinta ja asennus kulut. Oikein toteutettu maalämpöprojekti on ekologinen ratkaisu , jokaisella on mahdollisuus tehdä ympäristötekoja jos haluaa. Samaa ajatusmallia kannattaa noudattaa kaikissa tilanteissa, kun lämmönlähde joudutaan vaihtamaan. 

Unelmatekniikan sivuja päivitetään, uutta tulee päivittäin.