Welkom!

Wij zijn Twice in a lifetime, een kringloopwinkel in Hattem.......& Meer! 

In onze kringloop winkel in Hattem vind u allerlei soorten producten; van kleding tot huisraad, van meubels tot cd's en lp's, boeken, speelgoed en nog veel meer. Onze producten worden ingebracht door particulieren en bedrijven die de voor hen overbodige spullen een tweede kans willen geven. Wij maken geen deel uit van een stichting of goed doel maar doen dit als zelfstandig ondernemer. Daarbij zijn wij graag betrokken bij allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten en ondersteunen die graag. 

Maar er is meer....

  • Bij ons vind je vrijwilligers; mensen die het leuk vinden als vrijwilliger binnen ons team te helpen binnen de winkel, in de werkplaats, het magazijn of als bezorger. 
  • Bij ons vind je cliënten; mensen die begeleiding krijgen bij wonen en/of werken. Mensen die op de gewone arbeidsmarkt geen plekje kunnen vinden maar die, met de nodige ondersteuning, wél graag een zinvolle dagbesteding willen hebben. 
  • Bij ons kan je deelnemen aan verschillende activiteiten; workshops, kinderfeestjes en ontmoetingsmomenten.
  • Wij willen bewust omgaan met het milieu en zijn dus actief bezig met recycling van spullen en het scheiden van afval. U kunt bij ons o.a. kleding, oud papier, kapotte apparaten en metaal inleveren. 
  • Bij ons kunt u gezellig koffie of thee komen drinken of heerlijk lunchen! Zowel binnen als buiten kunt u heerlijk zitten, een krantje of tijdschrift lezen. Ook voor de kinderen is er plek om te spelen. 

 

Openingstijden:

Maandag:     GESLOTEN

Dinsdag:      9.00-17.00uur

woensdag:   9.00-17.00uur 

donderdag:  9.00-17.00uur 

vrijdag:        10.00-17.00 uur 

zaterdag:      10.00-17.00 uur 

bezorgen, ophalen of het bekijken van spullen doen wij enkel op afspraak.

Inleveren van spullen

 

LET OP! ROMMELMARKTRESTANTEN KUNT U NIET BIJ ONS INLEVEREN 

 

✔️Spullen dienen schoon, heel en compleet te zijn


✔️Wij nemen niet alles aan maar zoeken uit wat we kunnen gebruiken


✔️Vooraf bellen wordt op prijs gesteld, het bespaart ook u tijd en moeite als u weet of we uw spullen kunnen aannemen.  

✔️In overleg kunnen we spullen komen ophalen. Neemt u daarvoor telefonisch contact op of kom langs tijdens openingstijden. 


✔️Kleding, schoenen en oud papier kunnen altijd ingeleverd worden

✔️Graag spullen inleveren in een doos of tas die u niet terug hoeft. 

 

Let op! Ongevraagd spullen achterlaten is niet toegestaan. Hiervan wordt altijd aangifte gedaan. Wij maken gebuik van camera's.