FYRA STARKA VILJOR

 

Vi är fyra tjejer som går vårt sista år på gymnasiet. Närmare bestämt ekonomilinjen på Stagneliusskolan i Kalmar. För att få veta lite mer om oss och vilka är vi så kika lite längre ner!

 

 

Elin Åman- VD/ Kommunikatör

Hej! Jag heter Elin Åman och är både VD och komunikatör för vårt företag. Det är jag som styr upp företaget, planerar in möten och ser till att allt går enligt planerna. Det är även till mig man vänder sig om man har någon fundering, fråga eller vill veta mer. 

 

Varför just denna affärsidé?: Jag tycker personligen att det är svårt som 18-åring att miljökompensera mina koldioxidutsläpp. Det är svårt att inte släppa ut någon koldioxid alls i dagens samhälle och med denna affärsidé kan alla åldrar tillsammans hjälpa till. Både förbättra luften vi andas in och förbättra jordklotet!

 

Julia Jonsson- Ekonomiansvarig

Hej! Jag heter Julia Jonsson och jag ansvarar för ekonomin i företaget. Det är alltså jag som har hand om alla ekonomiska frågor eller andra delar som på ett eller annat sätt rör ekonomi. Jag bär ansvaret för att företaget går enligt planerat samt att företaget går runt rent ekonomiskt.

 

Varför just denna affärsidé?: Genom vårt företag kan man på ett enkelt sätt klimatkompensera, oavsett om man är privatperson, tillhör ett företag eller vilken ålder man är i, och samtidigt gynna andra parter som vi samarbetar med. Jag är stolt över den affärsidé vi har utformat då det verkligen är dags att ta hand om vår planet!

 

Fredrika Bülow- Marknadsföringsansvarig

Hej! Jag heter Fredrika Bülow och har hand om marknadsföringen i vårt företag. Jag ska alltså se till så att vår kommunikation på webb och i alla sociala medier vi har, som exempelvis Instagram och Facebook fungerar och håller dig uppdaterad.

 

Varför just denna affärsidé?: Jag anser att vår affärsidé behövs i samhället då det idag fortfarande inte finns någon enkel tjänst på individnivå för att klimatkompensera. Det släpps ut mycket orenligheter i luften och jag tycker därför vi måste göra något åt det.

 

Maja Morenius- Försäljaransvarig

Hej! Jag heter Maja Morenius och har hand om försäljningen för vår tjänst. Det är jag som berättar för er varför just ni ska köpa våran tjänst och varför ni ska välja just oss. Jag vill gärna berätta för er varför vi är det självklara valet för en tjänst som denna!

 

Varför just denna affärsidé?: Att ta hand om naturen är inte något en vanlig tonåring kanske tänker på varje dag, ändå är miljön den absolut viktigaste frågan i vårt samhälle idag. Genom att göra små saker gör vi en stor skillnad för vår jord och även för människors hälsa.