Velkommen til Tonnes Marina og Tonnes Havne- og Båtforening

web kamera    

Beklageligvis gikk kameraet i svart 18 mars 2020. Vi har prøvd via fjernstyring å få det opp, og ICE har prøvd å restarte SIM i ruter. Jeg har også hatt noen der ute for å ta strømmen. Dessverre er kameraet ikke i drift til tross for dette.

Pga hytteforbudet kommer jeg ikke meg på hytta for å få sjekket dette fysisk. Jan-Olav 31.03.2020.

Vi har ledige båtplasser i ulike størrelser. Ta kontakt: staaletoevik@hotmail.com eller telefon 976 26165

VAKT TELEFON:     NUMMERET ER AVSLUTTET.

Formann: Lars Petter Østrem

952 07703        mail   larost01@online.no

Båtplass/venteliste: Ståle Tøvik                           

976 26165        mail   staaletoevik@hotmail.com

 

Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt) Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt) Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt) Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt) Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt) Oversiktsbilde Tonnes Marina (Gjestebrygge er utlagt etter at bildet er tatt)

Tonnes Marina finner du på Helgelandskysten rett sør for Polarsirkelen i Lurøy Kommune.

Vi har gjestebrygge og servicehus som står til disposisjon.

I området finner du det meste. I gangavstand finnes butikk som også selger drivstoff og en kai med dieselfylling. De tilbyr også tanking fra bensinpumpe ved flytebrygga nedenfor butikken!

Det kan også være verd å besøke restauranten Oscarbrygga.

(Se oscarbrygga.no for åpningstider og meny)

Skulle du være mere aktiv finnes det mange turmuligheter. Ta turen opp skogsveien rett ovenfor marinaen. Her finner du en grotte, en grillstue med fantastisk utsikt, samt fjellterreng videre innover. Grotta ligger slik til at de fleste kan gå dit, men det er litt steinete/ulendt. Grillstua ligger rett ved skogsveien og er en kort og grei tur.