Yleistä

vaasantukku.fi on T:mi TukkuMyynti Kurkelan  ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy T:Mi TukkuMyynti Kurkela Ly2816008-1 Kauppakuja 1, 65610 Mustasaari. T:Mi TukkuMyynti Kurkela pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifone ja Mash lasku ja osamaksu palvelu. Voit maksaa ostokset Verifonen ja Mashin kautta pankistasi.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Kuljetustapana on käytettävissä Matkahuolto ja Kaukokiito.

Kaikki toimitukset maksaa vain, alkaen 15,50€ Alv 0% lähetys. Kaikki yli 400€ Alv 0% toimitamme rahtivapaasti Kaukokiidolla tai Matkahuollolla.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksesta , mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Mahdollisissa jälkitoimituksissa toimitamme tuotteet rahtivapaasti.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksista on sovittava erikseen tapauskohtaisesti riippuen onko kysymys kuluttajan vai yrityksen välisestä kaupasta.

Palautuksissa veloitamme asiakkaalta toimitusmaksut lähtiessä ja saapuvissa toimituksissa.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.