Detta är jag, Anna-Lena. Det är jag som äger och driver butiken tillsammans med min man och mina medarbetare. Jag startade butiken 2013 hemma i källaren och flyttade hit till Vävra i februari 2015.

Jag tycker om att hjälpa dig hitta favoritplagg som du har stor glädje av vid många tillfällen. Min egen stil är klassisk, med lite dragning åt det romantiska hållet. Jag försöker tillsammans med dig, hitta din stil, så att du ska få plagg som funkar i din vardag och som går att använda tillsammans med det andra du har i din garderob.

Det här är jag Helen! Jag är nyast i gänget och arbetar ungefär halvtid i butikenJag har ett stort intresse för heminredning och trädgård och tycker mycket om att kombinera färg och form till en perfekt matchning! Jag hjälper dig gärna att se vilka färger du passar i och känner stor tillfredsställelse i att du blir nöjd som kund. Jag hoppas kunna få gehör för ett utökat inredningssortiment så småningom och om jag får bestämma så blir det också lite grönt i höst, både i färger på kläderna, men även i form av lite levande grönt i sortimentet.

Detta är jag Jeanette! Jag började arbeta tillsammans med Anna-Lena i april 2015 och arbetar halvtid i butiken. Det är jag som håller ställningarna när Anna-Lena och Magnus är på inköp och Frida fixar med hemsidan och olika events. Min stil är mer dramastisk och jag tycker om att utmana det klassiska! Sätt till ett roligt halsband, en sjal eller blanda olika material och mönster för en mer bohemisk och dramastisk look. Självklart lyssnar jag vad du tycker om, men jag är inte rädd för att gå utanför ramarna lite grann.