På Tinzimara arbetar vi för att alla ska ha råd med trendig inredning. Med stor erfarenhet inom inredning, färg och formgivning erbjuder vi prisvärd, trendig och unik inredning. 

Tinzimara är en lifestyle butik med noga utvalt sortiment vi arbetar med många olika leverantörer från Sverige, Norge och Danmark. Vi handplockar det bästa från varje leverantör. 

Sortimentet är varierande allt efter årstider och trender. Vi har ett brett sortiment men ett fåtal av varje vara. Detta gör att sortimentet hela tiden förnyas. 

I våra butiker hittar du inredning, kläder, smycken, väskor och doftljus m.m. 
Att komma in i våra butik är inspirerande. Butikerna är personliga och har hög mysfaktor. Allt för att kunden ska känna att det är speciellt att handla hos Tinzimara. 

Nu söker vi dig som vill bli en del av vår kedja och äga och driva en egen Tinzimara butik. 

Vi erbjuder ett färdigt butikskoncept på bästa läge och med en bepröva och framgångsrik affärsidé med stora möjligheter. Du får utbildning och hjälp med allt du behöver för att starta och driva ditt företag. 

Tror du på vår affärsidé, är affärsmässig och serviceinriktad? Har du ordnad ekonomi och en del eget kapital? Då är du välkommen att höra av dig snarast för att diskutera ett samarbete med oss. 

Anmäl ditt intresse via formuläret så kontaktar vi dig för att ge mer information.