Välkommen!

 

Vi i familjen Thomson har drivit åkeri i över 100 år, och är väl etablerade på marknaden. Vi älskar det som har med lastbilar och utbilning att göra, och intresset har hitills gått i generationer.

 

Kjell Thomson har under 10 år utbildat både på företag och i skolor runtom i Dalarna. Han utbildar i ADR Grund, tank och explosivt, samt YKB. Till största del kör han lastbil med släp, men har erfarenhet som bussförare. Det stora intresset av både lastbilar och utbildningar har dessutom smittat av sig till nästa generation.

 

Jennie Thomson har de senaste åren jobbat intensivt med YKB fortbildning samt utbildat sig till både ADR lärare, HLR instruktör samt säkerhetsrådgivare. Hon jobbar som trafiklärare, utbildar sig till yrkelärare inom transport och har även undervisat i Stockholm på Komvux för buss och lastbilsförare.

 

Vi håller till utanför Avesta, i en by som heter Fors. Här utbildar vi i mindre grupper, med naturen in på hörnet. Större grupper utbildar vi i en lokal nämre Avesta, men med samma idylliska miljö. 

Vill ni istället ha utbildningen hos er? Då löser vi det också! 

 

Kontakta oss