Om Vestfold Rundt.

Vestfold Rundt er et trim- og turritt, arrangert av Horten & Omegn Cykleklubb, rittet ble første gang arrangert i 1973, og arrangeres alltid siste søndag i mai.

Rittet følger Forskrift om sykkelritt på veg og arrangeres etter NCFs regler for trim- og turritt landevei, rittet består av tre ulike distanser, den korteste på 56 km, "mellomrunden" på 96 km og "lang distanse" på 165 km.Rittet består av tre ulike distanser.

Fra starten i Storgata ved Horten Torg, følger rittet veien opp til Nykirke hvor kort løype går sørover langs gamle E-18. Mellom- og lang løype fortsetter videre mot Holmestrand og Hof/ Haslestad, der 96km går sørover mot Vivestad og lang løype fortsetter videre mot Hvittingfoss og nedover Lågendalen mot Larvik, Sandefjord og Tønsberg. Alle distanser samles igjen ved Jarlsberg travbane utenfor Tønsberg, og følger  samme trasé gjennom Tønsberg, Åsgårdstrand og til målgang i Horten.

Vestfold Rundt byr på varierte omgivelser og terreng. Rittet går på riks- og fylkesveier i hele Vestfold. Rittet passer både for deg som ønsker en utfordring på sykkelsetet, og deg som ønsker en flott sykkeltur sammen med familie og venner.