Hvorfor Tailwind ???

NB: Siden er under redigering

SPORTSDRIKK som gir alt du trenger hele dagen.

Tailwind kombinerer ernæring, væske og elektrolytter i en god sportsdrikk uten å påvirke magen din.

Tailwind ble opprettet for å bli brukt under Leadville 100. Tailwind er designet, i motsetning til mange andre sportsdrikker, for å unngå problemer som ofte blir møtt som ultra deltager under 50-, 100-, 24-timers- og fler-dagers konkurranser. Les mer om hvordan Tailwind hjelper idrettsutøvere med å få den næringen som kreves.

Komplett med energi + elektrolytter + væske

Ignorer geler, barer og piller og kjør på hele dagen med bare Tailwind.

Tailwind blir blandet med vann for å dekke ditt behov for kalorier, væske og elektrolytter, uansett hvordan konkurransen / treningshverdagen din ser ut. Med en mild smak beskriver brukerne Tailwind som "ren" og "lett" med en følelse så nært vann du kan komme. Dette selv om Tailwind inneholder alt som trengs for å dekke alle ernæringsmessige behov under aktivitet.

 Bruker man drikkesekk vil den også elske Tailwind. Tailwind løses helt opp ved kontakt med vann, og utstyret blir rent under rennende vann. Ingen film eller ubehagelig ettersmak i sekken etter vask.

Sportsdrikk som er god for magen

Ikke alle mager håndterer klissete søte drikker samt trege fordøyings molekyler som ofte finnes i de fleste sportsdrikker. Tailwind har opplevd dette og vi er glade for at det bare er én video om katastrofen. Drikker du Tailwind i små doser kontinuerlig medfører dette et jevnt inntak av små doser energi som går rett gjennom magen og ut til musklene. Sammensetningen av Tailwind stemmer overens med hva magen er laget for å håndtere og Tailwind kommer raskt ut i kroppen uten å påvirke fordøyelsen. Nevnte vi forresten at Tailwind er laget av bare naturlige ingredienser? Tailwind blandet med vann er krystallklart og smaker lett og rent.Ingen kunstige fargestoffer, smaker eller konserveringsmidler. 

Innhold

Vi forstår at energi ytelse oppveier pris når det kommer til energi, men hvorfor betale mer enn du trenger? Sjekk ut dette eksemplet for en 10-timers konkurrent (2500 kalorier delt på 250 / time):

Tailwind 2500 kalorier            Tailwind = 191: -            Elektrolytter = inkludert                                                         Total pris = 191: - Ernæring fra en annen sportdrikk            Fra drikke (1500 kalorier) = 99: -            1 gel / time (1000 kalorier) = 172: -            Elektrolyttpiller / time = 22: -                                                         Total pris = 293: - Regnestykket er enkelt og Tailwind kommer seirende ut. 

Hvordan er det med protein?

Vi har undersøkt det. Vi har prøvd det. Vi har konsultert eksperter på det, så du trenger ikke gjøre det. Protein under trening forbedrer ikke ytelsen din. Studier viser ingen vesentlig forskjell i ytelse mellom drikke uten protein og drikke med protein. Protein er vanskelig å fordøye og kan stoppe fordøyelsen under trening / konkurranse. Protein kan også svekke karbohydratinntaket som trengs for å fylle opp glykogentilskuddene dine i løpet av de kritiske restitusjonstidene dine. Derfor er det ikke noe protein i Tailwind. Vil du lese mer om det? Sjekk ut JoeFrielsBlog.com her og en annen interessant artikkel her.

RESSURSER

Hvor kommer Tailwind egentlig fra? Utviklerens erfaring, testet av idrettsutøvere i hans hjemby Durango, Colorado, og med hjelp av noen av verdens smarteste forskere som har studert sport og ernæring. Få det direkte fra kilden her.