Synums Tryck & Reklam AB är en tryckerifirma som startades år 2012 av Peter Nygren & Lena Rotman. Ordet Synums är Älvdalska och betyder "Vi Ses" eller Vi Syns"

I dagsläget drivs Synums Tryck & Reklam AB av Peter Nygren. I personalstyrkan finns Louise Matsson som jobbar främst med Layout och design till företag & privatkunder. 

Vision:
Synums Tryck & Reklam har som mål att vara den enda kontaktpunkten företag och föreningar behöver för all sin utåtriktade kommunikation gällande reklamprodukter, skyltar, annonser, kort sagt, allt som behövs för att synas.

Vi vill vara det självklara valet för företag och föreningar i norra dalarna, när det gäller skyltar, trycksaker, profilartiklar, klädtryck, annonsering och information.
Vi trycker redan nu det mesta "in house" och utökar maskinparken fortlöpande. Det vi ännu inte har kapacitet att trycka har vi ändå genom vårt kontaktnät möjlighet att ta fram till konkurrenskraftiga priser.

 

 

 I december 2016 flyttade vi till en ny lokal på furuvägen 3, (bilden till vänster), som ligger bredvid apoteket i gamla systembolagets lokal och i samma byggnad som folktadvården. Vi har även påbörjat en ombyggnad av systembolagets gamla lager till garage med gararageport för att kunna foliera kundernas bilar i samma byggnad