Butiksansvarig säljare sökes

Synums Tryck & Reklam AB är i ett expansivt skede, och för att nå våra mål behöver vi utöka vår verksamhet, och söker dig som vill vara med och utveckla vår butik och vara aktiv i försäljningsarbetet.  

 

Butiksansvarig säljare

Synums Tryck & Reklam AB är en tryckerifirma som startades år 2012. Ordet Synums är Älvdalska och betyder Vi Ses eller Vi Syns. Synums Tryck & Reklam har som mål att vara den enda kontaktpunkten när det kommer till reklam och presentartiklar för företag och föreningar i Norra Dalarna - Vi vill vara det självklara valet!  I vår butik som ligger centralt i Älvdalen har vi ett brett utbud av kläder, promotionvaror, kontorsmaterial och souvenirer. En övervägande del av vår försäljning sker på beställning utifrån butikens sortiment.

Förutom butiken tillverkar vi även skyltar, trycksaker, bilreklam, och annat reklammaterial.

För att nå våra mål behöver vi utöka vår verksamhet med dig som vill vara med och utveckla vår butik och vara aktiv i försäljningsarbetet.  

 

Arbetsuppgifter:

Vi är ett litet företag, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Huvudfokus kommer att vara att driva och utveckla butiken samt aktivt arbeta med försäljning på plats i butiken. Butiken ska alltid vara snygg och redo för besökare. Du kommer vara ansvarig för butiken/kontoret och dess utrustning. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer vara, kundkontakt, försäljning, registervård, kampanjer, prismärkning, beställa varor och lagerhantering. Du kommer även att arbeta med transfertryckning på kläder.  Efter hand kommer du ges möjlighet att ha eget kundansvar. Din arbetsplats är belägen i Älvdalen, resor kan komma att bli aktuellt

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, som ser saker som behöver göras och tar initiativ. Du är noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du trivs med arbetsuppgifter som innebär att ge service och du är duktig på att återkoppla till kunder. Vi tror även att du är en person med ett lösningsfokuserat tänk som trivs med varierande arbetsuppgifter. 

 

God datavana och lätt för att lära dig nya system

God administrativ förmåga

Kunskaper i engelska, tal och skrift

Officepaketet

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av reklambranschen sedan tidigare och att du arbetat i Adobe-programmen Illustrator, InDesign Photoshop, Lightroom, samt Visma e-ekonomi/webshop

 

Övrigt:

Tillträde efter överenskommelse. Heltid. Måndag-fredag

Individuell lönesättning

Körkort B

 

Skicka din ansökan senast 19 januari till info@synums.se. Skicka gärna med CV och referenser. Urval sker löpande, tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum. Peter, 070-390 11 45

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

2017-12-26 16:04