Ny nettside - nye muligheter

Studiolyd Distribusjon og Scalenordic har utvidet sitt samarbeide, og distribuerer nå lydprodukter i hele norden. Alle våre distribuerte produkter kan kjøpes hos mange norske, svenske og danske musikkbutikker - samt på denne nettsiden. Vi forsøker etter beste evne å møte det internasjonale prisbildet slik at norske musikanter kan kjøpe våre produkter lokalt og til konkurransedyktige priser.

Har du spørsmål til noen av produktene, eller trenger hjelp med et produkt du allerede har kjøpt, setter vi pris på en telefon. Vi er å treffe på 41 61 43 57 alle ukedager mellom 09:00 og 17:00.
Varer som blir bestilt i nettbutikken før klokken 14:30, vil normalt sendes samme dag med mindre dette er en særskilt bestillingsvare.

Musikalsk hilsen, Svenna M.

Installasjon og prosjektering

Espresso House 01

Studiolyd har spesialisert seg på prosjektering og installasjon av mindre lydsystemer for butikker, kafeer, auditorium, mindre teatre og kulturhus. Vi utarbeider komplette løsninger og innhenter tekniske løsninger fra en rekke leverandører slik at du som kunde får mest mulig igjen for investeringen din.

Ta kontakt, så ser vi på en uforpliktende løsning sammen.

Lydutleie og lydavvikling

Studiolyd leier ut lydanlegg og tjenester til alle typer arrangementer. Vi har god erfaring med teateravvikling, konsertavvikling, mindre konferranser og har ulike systemløsninger for de fleste lydbehov. Vi samarbeider også med noen av Norges største lydfirmaer og kan sette deg i kontakt med våre samarbeidspartnere dersom du har et oppdrag som er for stort for Studiolyd alene. 

Event - februar 2020