Blomvägg

Kundtjänst och våra servicetekniker finns tillgängliga som vanligt på telefon 08-6797733.

Den pågående pandemin och spridningen av nya Coronaviruset påverkar oss alla och den närmaste framtiden är minst sagt oviss. Här i Stockholm är  effekterna märkbara överallt, så väl ute på stan som på arbetsplatser och i våra hem. Trots de speciella omständigheterna håller vi verksamheten igång tills vidare. Några av oss arbetar hemifrån. Butiken kan ha varierande öppettider så ring gärna innan och planera ditt besök. Våra tekniker finns tillgängliga här för er och kan bokas som vanligt.

För allas bästa ytdesinficeras våra lokaler flera gånger per dag och vi tänker på att hålla avstånd till varandra. Vi har dock full förståelse för om kunderna trots det hellre väljer att stanna utanför. Nu erbjuder vi våra kunder möjligheten att hämta beställda varor vid butiksdörren eller få hemleverans med post och bud. Ring eller maila oss så löser vi logistiken tillsammans!

Säkerhet är vår vardag -  och något vi alltid tar på största allvar - nu är den personliga säkerheten extra viktig och våra tekniker på fältet vill helst fokuserar på att få jobbet gjort och undvika personliga möten. Vi föreslår istället digitala kanaler och telefonmöten där det är möjligt. Vi respekterar varandras behov av distans.

Det är tyst och tomt på stan när kontor och butiker stänger och många väljer att isolera sig i sina fritidshus. Statistik visar att det tyvärr leder till förändrade brottsmönster. Det är troligt att inbrott ökar. Bedrägerier likaså. Kontakta oss om du önskar rådgivning eller tips för att stärka säkerheten på jobbet eller hemma. Och öppna bara dörren för besökare som är föranmälda och kan legitimera sig. Alla vår personal har yrkeslegitimation ID06.

Tänk på säkerheten och ta hand om varandra!

 Använd gärna våra formulär här på hemsidan när du vill Boka tekniker och göra en Nyckelbeställning.