Staby Gård Ridcenter 

  • Kombinerad tränings och tävlingsanläggning med bred kompetens.
  • Utbildning av ryttare och häst.
  • Webshop med foder och hästvård.
  • Försäljning av B-kortsbilar och transporter.
  • Ridunderlag.

Välkommen till Erik Jerneld AB. Här hittar du utvalda produkter för ridsport på högsta nivå och självklart hela Antarès Selliers sortiment.

BMR Produkter AB har en lång erfarenhet i att förädla växttorv, torvströ, torvblock och torvmix. Företaget ligger i Malmbäck, i de västra delarna av höglandet, vilket är helt idealiskt för produktion av torv. Härfinns en av världens absolut bästa torv, ljus och fin som håller en hög standard. 

Xtreme Cargo

Fyra av modellerna på B-kortsbil är tillverkade av oss i Sverige dvs Max Load, Volume, XL och XL+  är fokuserade på lastvikt och vårat kalla klimat. Ameline- och Krismarmodellerna är fokuserade på prisbild och estetik men med en lastvikt liknande andra tillverkare utanför Sverige.

Xtreme Cargos egna bilar har marknadens högsta lastvikt i en modern förpackning. Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå och lastvikt på upp till 1250 kg (Max Load standardmodellen) är våra Xtreme Cargo-bilar unika som hästlastbil för B-körkort. Chassit ger en personbilslik komfort. Hästdelen är helt integrerad i bilen och skapar en tilltalande helhet. 

Ameline B-kortslastbil

Krismar B-kortslastbil

Forzab hästtransport

Thiel hästtransport

Kärscher

LAPAB