SAMARBETSPARTNERS

VÄLKOMNA TILL LINKÖPING HORSE SHOW 2019

26-28/7 och 31/7-4/8, FRI ENTRÉ ALLA DAGAR!

Vi är glada att för andra året välkomna ryttare och hästar till Linköping Horse Show på Staby Gård Ridcenter i Linköping. Våra ambitioner är att göra en bra tävling med hög kvalitet och internationell känsla. Vi vill skapa en tävlingsplats där hästägare, ryttare, uppfödare och företag kan mötas, nätverka och knyta kontakter samtidigt som publiken och besökare bjuds bra och spännande tävlingar, kidz corner och andra aktiviteter. Med VIP-tält utmed banan och ridsportens trevligaste veranda där Östgöta Kök serverar vällagad god mat och fika dagarna i ända

Första helgen, 26-28/7, är tävlingarna **- och ***-iga med klasser från 90 cm – 130 cm.  

Andra helgen startar upp med **-iga klasser på onsdagen den 31/7 och fortsätter sedan med ***- och ****-iga tävlingar torsdagen den 1/8 – söndagen den 4/8. Precis som förra året kommer den Italienska banbyggaren Elio Travagliati att bygga banorna. Linköping Horse Show bjuder alla ryttare med en gäst på welcome mingel, Mindkicker bjuder på föreläsningar och workshops varvade med uppvisningar och testa på kampsport.

För ryttare som rider båda helgerna och önskar stanna kvar mellan tävlingarna bjuder vi på uppstallning under mellandagarna!