..::* Välkommen! *::..

Vi är en familj som startade massagefirman Siam Royal Massage sommaren 2008, mitt i finanskrisen, den första seriös & riktigt professionella thaimassage med stämningsfullt salong i Halmstad.

Vi försöker ständigt skapa och förnya en miljö som är tänkt att transportera dig till ljuva Thailand vid ditt första kliv in i vår lokal. Trevlig bemötande av personal, aromatiska dofter som väcker dina semesterminnen, fridfull thailändsk ambience-musik, himmelsk gott thai-té och varmljummet fotbad före din entimmes behandling.


Sedan 2008 har vi vuxit med erfarenhet, personal och kundkrets. Vi är i särklass bästa massage-stället på västkusten enligt våra kunder. Då Halmstad upplevs bäst på sommaren kommer det många besökare från hela landet till Oss, även flera turister från utomland så som exempel England, Tyskland, Frankrike och Luxembourg.

Alla slags yrkesmänniskor kommer till oss för att få hjälp, för att få både helande massage och förebyggande massage. Våra kunder är alla mellan himmel och jord; kirurger, läkare, sjuksköterskor, hantverkare, målare, takläggare, trädgårdsmästare, städerskor, frisörer, nagelteknolog, yoga-instruktörer och även andra massörer för att nämna några!
Även många småföretagare och egenföretagare i Halmstad utnyttjar våra tjänster då massage & friskvård är avdragsgillt och vi har möjlighet att fakturera.

Vi har haft flera ställen i Halmstad, bl.a. i samarbete med La Couronne på Fredsgatan som vi öppnade 2010 och ett massageställe i samarbete med Ringenäs Golfklubb, som blev första golfklubb i Sverige med att erbjuda Thaimassage till sina medlemmar och besökare.

Sedan år 2013 har Vi dock valt att jobba "lagom" och i harmoni, därför efter avvecklingen behöll vi bara vårt första och bästa ställe ute i Söndrum centrum.

 

Så välkomna in till oss på Siam Royal Massage, Halmstad's äldsta thaimassagefirma.
Börja investera i dig själv, i din kropp och ditt välbefinnande!

Med Vänlig Hälsning...
Ekkasit & Dao Papanpoj.

 

Övriga frågor och info samt bokningar görs på tel nr.

035 - 15 78 98

0734  15 15 98 ( Ekkasit )

0702  31 19 26 ( Dao )

Special erbjudande för helgen!

Prislista Prislista Prislista Prislista Prislista Prislista

Behöver du uppfriskning efter vintern? Trött i axlarna och ryggen eller kanske utmattad efter jobbveckan?
Just denna helg har vi extra erbjudande: 10% rabatt på massage för Lördag 1/4 och Söndag 2/4.
(OBS Gäller bokningar från och med idag 1/4 till 2/4 och massage ENDAST för lördagen och söndagen).
Öppettider Helgdagar 10.00-16.00
Ring Oss och boka NU!

NYHET!

Thaimassage med Tapping teknik
(knackning med redskap).
Maximalt smärtlindring och avkoppling för muskler och leder.
60 minuter - 650 kr.
90 minuter - 900 kr.